Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Horeca inrichten

Horeca inrichten

Voor een sfeervol horeca interieur dat volledig aansluit op je branding en uniek is in de markt.

Wat wil jij uitstralen met het interieur van je restaurant?

Jij wilt een hotel, restaurant, café of lunchroom starten. Of je hebt grote plannen om je huidige zaak volledig te vernieuwen. Jullie hebben goed nagedacht over je doelgroep en de strategie voor de (nieuwe) branding is helder.

Naast lekker eten, een goed bed en vriendelijk personeel wil het oog ook wat. Sterker nog: de sfeer en uitstraling van je restaurant of hotel zijn heel erg belangrijk. Als deze niet aanspreken, is de kans klein dat mensen voor jouw gelegenheid kiezen. Het moet mooi zijn én anders dat de rest.

Alleen:

  •  Hoe zorg jij er nu voor dat het design en de uitstraling van je horecagelegenheid aansluit op je visuele identiteit?
  •  Hoe zet je écht iets anders in de markt dan de concurrent?
  •  Hoe zorg je ervoor dat de gasten niet te dicht op elkaar zitten?

Daar komt nog bij dat:

  •  jij al veel aan je hoofd hebt om er echt goed over na te denken.
  • jij bovendien geen tijd hebt om ervoor te gaan zitten.
  • je eigenlijk ook te weinig verstand hebt van interieurontwerp of kleurgebruik.

Als ondernemer in hart en nieren heb je hier natuurlijk zelf ook ideeën over. Je hebt inspiratie opgedaan op internet en de kleurenwaaiers heb je al een tijdje in huis. Toch lukt het je niet om al jullie plannen te vertalen naar passend meubilair en mooie kleurcombinaties. Om over een praktische indeling maar te zwijgen. Je wilt tenslotte optimaal gebruik maken van beschikbare ruimte, toch?

Werk samen met een interieurdesigner voor de perfecte horeca inrichting

Hoe zorg jij ervoor dat jouw zaak opvalt en dat je tegelijkertijd voldoende tafels kwijt kunt om winstgevend te zijn?

Werk samen met een interieurontwerper! Want ik kijk net even anders naar de ruimte van je horecabedrijf dan dat jij doet.

Samen met jou vertaal ik je branding, wensen en ideeën naar een unieke, sfeervolle uitstraling én inrichting van je restaurant of hotel.

✔  In de juiste kleurcombinaties.

✔  Passend bij je doelgroep.

✔  Met een aantrekkelijke, gastvrije én praktische indeling.

✔  Voorzien van verrassende materialen en elementen.

✔  Met comfortabele meubelen binnen je budget.

Zo creëren we een ambiance waarin niet alleen je klanten, maar ook je personeel zich thuis voelt en er gemakkelijk en vrij in kan bewegen.

Enkele Recensies

Bonboon Amsterdam

Een update dat past bij het luxere menu. Met dank aan Elroy is het interieur passend bij het eten en wat wij uit willen stralen.

Horeca laten inrichten door een professional, daarom is het slim

Als jij samenwerkt met een interieurdesigner, zet je niet alleen je bedrijf op een onderscheidende manier in de markt. Er zijn nog méér voordelen:

 

✔ Jij bespaart tijd en energie die je kunt besteden aan andere belangrijke zaken.

✔ Je voorkomt een miskoop, omdat je zeker weet dat je de juiste meubelen kiest.

✔ Jij werkt samen met betrouwbare vaklieden uit mijn uitgebreide netwerk.

✔ Jij blijft binnen je budget, want ook daar denk ik over na.

✔ Je treedt buiten je comfort zone en verrast niet alleen je klanten, maar ook jezelf!

Interieurdesigner Elroy van Duijvenbode

Als ik een restaurant of café binnenstap, kijk ik automatisch om me heen. Vaak zie ik direct wat er verbeterd kan worden om de ruimte optimaal te benutten. Veel horecagelegenheden hebben dezelfde stijl. Het ziet er goed uit, maar het lijkt allemaal erg veel op elkaar.

Dat vind ik doodzonde!

Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden om jouw horeca interieur een unieke look te geven. En dat betekent echt niet dat je meteen diep in je buidel moet tasten.

Ik zie het als mijn missie om van jouw restaurant of hotel een sfeervolle plek te maken die opvalt en waar mensen zich meteen thuis voelen. Zodat jij meer klanten aantrekt en je omzet stijgt.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Interieuradvies voor thuis

Laten we het thuis net zo gezellig maken als in je favoriete restaurant of hotel.

Winkel inrichten

Een prettige sfeer, logische indeling en unieke uitstraling van je winkel. Passend bij je aanbod en aansprekend voor je doelgroep.

Horeca inrichten, wat kost het?

Update-scan al vanaf € 500,-
We lopen samen door je horecagelegenheid. Ik geef mondeling advies over wat je kunt doen om je zaak op een simpele manier een nieuwe look te geven. Zonder grote investeringen. Denk aan het veranderen van de stoelen in het restaurant, nieuwe kleuren op de muur of andere decoratie. Naderhand ontvang je van mij een kort rapport als naslagwerk. Het is een kleine investering om up-to-date te blijven en je te onderscheiden van de concurrent. Natuurlijk kan ik ook helpen met de uitvoering en het uitzoeken van de juiste producten. Hiervoor ontvang je een offerte op maat. * prijzen exclusief btw

 

Geheel iets nieuws (offerte op maat)
Je opent een nieuw restaurant of je verandert het hele hotel. De investering is groot en het eindresultaat moet tot in de details kloppen. De gehele uitstraling moet in lijn zijn met de branding van je bedrijf. Hoe kun je de ruimtes het beste gebruiken? Wat heeft je personeel nodig? Wat ziet de klant wel en niet? Samen bepalen we het antwoord op dit soort vragen. Vervolgens ga in aan de slag met het ontwerp op papier. En ik begeleid je bij het kiezen van de juiste meubels, kleuren en materialen. Voor de uitvoering werk ik samen met partners uit mijn uitgebreide netwerk. Denk hierbij aan projectmanagers, signingspecialisten, schilders, meubelmakers etc. Met als resultaat een sfeervol horeca-interieur dat volledig aansluit op je branding en uniek is in de markt

Horeca inrichten, wat kost het?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op

Wil jij samenwerken met professional voor het inrichten van je horecagelegenheid?

Stylisten in tv programma's, Roos, Frans, Fietje of Elroy

Stylisten in tv programma’s

Kijk jij het ook? Al die tv programma’s over wonen. Fan van een bepaalde Vtwonen interieur stylist. Lekker weg kwijlen bij mooie, bij elkaar passende

5 tips bij meubels kopen, waar op letten bij kopen meubels

5 Tips bij meubels kopen

5 Tips bij meubels kopen en miskopen te vermijden. Rekening houden met de smaak van je partner. Welke winkels moet je langs? Zit die bank