Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Horeca en Retail

Sfeervol shoppen en tafelen

Een sfeervol interieur dat volledig aansluit op je branding en uniek is in de markt. Horeca en retail moeten opvallen, een beleving zijn om in deze tijd klanten aan je te verbinden. Het interieur spreekt aan bij de klant.

Wat wil jij uitstralen met het interieur?

Je hebt grote plannen om je huidige zaak te vernieuwen. Of wil je een hotel, restaurant, bar of B&B starten. Een eigen winkel waar je de meest heerlijke of prachtige producten verkoopt is je droom. Je hebt goed nagedacht over jouw doelgroep en de strategie voor de (nieuwe) branding is helder.

Naast lekker eten, een goed bed, vriendelijk personeel en een geweldige collectie wil het oog ook wat. Sterker nog: De sfeer en uitstraling van je restaurant, hotel of winkel zijn heel erg belangrijk. Als deze niet aanspreken, is de kans klein dat mensen voor jouw gelegenheid kiezen. Het moet er goed uit zien én vooral anders dat de rest.

Alleen:

 •  Hoe zorg jij er nu voor dat het design en de uitstraling van je horecagelegenheid aansluit op je visuele identiteit?
 •  Hoe zet je écht iets anders in de markt dan de concurrent?
 • Hoe vertaal je jouw merkwaarden naar het perfecte interieur voor je winkel?
 •  Hoe zorg je ervoor dat de gasten niet te dicht op elkaar zitten?
 •  Welke routing in je winkel is verkoop stimulerend?

Daar komt nog bij dat:

 • Je hebt een zaak te runnen, heb je echt tijd om zelf een interieur uit te denken.
 • Je niet wilt dat je op de concurrent gaat lijken.
 • Je eigenlijk ook te weinig verstand hebt van interieurontwerp of kleurgebruik.

Als ondernemer in hart en nieren heb je hier natuurlijk zelf ook ideeën over. Je hebt inspiratie opgedaan op internet en meubelbrochures heb je al een tijdje in huis. Toch lukt het je niet om alle plannen te vertalen naar passend meubilair en mooie kleurcombinaties. Om over een praktische indeling maar te zwijgen. Je wilt tenslotte optimaal gebruik maken van beschikbare ruimte, toch?

Een restaurant inrichten, werk samen met interieurontwerper Elroy

Hoe zorg jij ervoor dat jouw zaak opvalt en dat je tegelijkertijd voldoende tafels kwijt kunt om winstgevend te zijn?

Werk samen met interieurontwerper Elroy! Want ik kijk net even anders naar de ruimte van je horecabedrijf dan dat jij doet. Samen met jou vertaal ik je branding, wensen en ideeën naar een unieke, sfeervolle uitstraling én inrichting van je restaurant of hotel.

✔  Passend bij je doelgroep.

✔  Met een aantrekkelijke, gastvrije én praktische indeling.

✔  Voorzien van verrassende materialen en elementen.

✔ Je voorkomt miskopen, omdat je zeker weet dat je de juiste meubelen en afwerking kiest. Zo blijven we binnen budget.

✔  Treedt buiten je comfort zone en verrast niet alleen je klanten, maar ook jezelf!

Zo creëren we een ambiance waarin niet alleen je klanten, maar ook je personeel zich thuis voelt en er gemakkelijk en vrij in kan bewegen.

Enkele Recensies

Bonboon Amsterdam

Een update dat past bij het luxere menu. Met dank aan Elroy is het interieur passend bij het eten en wat wij uit willen stralen.

Crulan

Elroy heeft ons qua kleuren en vloeradvies enorm geholpen. De winkel oogt door deze keuzes veel luxer. Ook heeft Elroy met passen en meten een nieuwe indeling gevonden om de oude winkel naar een nieuwe toekomstbestendige versie on te toveren. Wij merken dat onze omzet in de eerste weken al 10% hoger is doordat de winkel er aantrekkelijker en overzichtelijker uitziet. Als wij in de toekomst weer een update willen van onze winkel (of thuis) dan is Elroy de eerste die wij bellen.

De winkel inrichten laat je doen door een professional

Er zijn nog veel factoren om over na te denken bij de inrichting van je winkel:

 •  Bestaat je clientèle vooral uit gezinnen met kinderen, oudere stellen of zijn ze vaak alleen?
 •  Hoe zorg je ervoor dat ook je personeel zich vrij kan bewegen in je shop?
 •  Wat doe jij met de verlichting en welke interieurbouwer maakt de meubels?

Met andere woorden:

Hoe zorg jij ervoor dat jouw winkel sfeervol is en tegelijkertijd de optimale indeling heeft om de verkoop te stimuleren?

Samen met jou zorg ik ervoor dat jij:

 •  een ambiance creëert waarin je klanten én je personeel zich prettig voelen.
 •  verrassende elementen gebruikt waarmee jij je op unieke wijze onderscheidt.
 •  een verkoop stimulerende routing realiseert die je omzet doet stijgen.

Interieurdesigner Elroy van Duijvenbode

Als ik een een zaak binnenstap, kijk ik automatisch om me heen. Vaak zie ik direct wat er verbeterd kan worden om de ruimte optimaal te benutten. Veel horecagelegenheden hebben dezelfde stijl. Het ziet er goed uit, maar het lijkt allemaal erg veel op elkaar. Winkels blijven vaak jaren achter in stijl.

Dat vind ik doodzonde!

Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden om jouw interieur een unieke look te geven. En dat betekent echt niet dat je meteen diep in je buidel moet tasten.

Ik zie het als mijn missie om van jouw zaak een sfeervolle plek te maken die opvalt en waar mensen zich meteen thuis voelen. Zodat jij meer klanten aantrekt en je omzet stijgt.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Geheel nieuw vanaf 0

Een nieuwe winkel of restaurant. Of is jouw hotel of bed and breakfast toe aan een complete make-over? Met een nieuwe branding is het tijd om het interieur naar vandaag te brengen. Het is tijd om het vanaf 0 aan te pakken. Nieuwe vloeren en wandafwerkingen. Een kleine verbouwing? Betere routing en nieuwe toiletgroepen. Alle meubels nieuw (of tweedehands) en een nieuwe luxe sfeer voor de zaak.

Of een simpele update?

Al is het interieur nog niet zo oud, het is te merken dat er verandering nodig is. Tijd voor een aantal nieuwe meubels, nieuwe kleuren en een geupdate sfeer. Je hoeft het niet groots aan te pakken, maar meegaan met de tijd is wat nu nodig is. Ook dit is mogelijk!

Geheel nieuw vanaf 0

Een nieuwe winkel of restaurant. Of is jouw hotel of bed and breakfast toe aan een complete make-over? Met een nieuwe branding is het tijd om het interieur naar vandaag te brengen. Het is tijd om het vanaf 0 aan te pakken. Nieuwe vloeren en wandafwerkingen. Een kleine verbouwing? Betere routing en nieuwe toiletgroepen. Alle meubels nieuw (of tweedehands) en een nieuwe luxe sfeer voor de zaak.

Of een simpele update?

Al is het interieur nog niet zo oud, het is te merken dat er verandering nodig is. Tijd voor een aantal nieuwe meubels, nieuwe kleuren en een geupdate sfeer. Je hoeft het niet groots aan te pakken, maar meegaan met de tijd is wat nu nodig is. Ook dit is mogelijk!

WIL JIJ SAMENWERKEN MET ELROY VOOR EEN NIEUWE INRICHTING?

Update-scan al vanaf € 500,-*
We lopen samen door het pand. Ik geef mondeling advies over wat je kunt doen om je zaak op een simpele manier een nieuwe look te geven. Zonder grote investeringen. Denk aan het veranderen van de stoelen in het restaurant, nieuwe kleuren op de muur, een update van de balie of bar of simpelweg andere decoratie. Naderhand ontvang je van mij een kort rapport als naslagwerk. Het is een kleine investering om up-to-date te blijven en je te onderscheiden van de concurrent. Ook mag je de uitvoering en het uitzoeken van de juiste producten aan mij overlaten, hiervoor ontvang je een offerte op maat. * prijzen exclusief btw

 

Geheel iets nieuws (offerte op maat)
Je opent een nieuwe winkel of je verandert het hele hotel. De investering is groot en het eindresultaat moet tot in de details kloppen. De gehele uitstraling moet in lijn zijn met de branding van je bedrijf. Hoe kun je de ruimtes het beste gebruiken? Wat heeft je personeel nodig? Wat ziet de klant wel en niet? Samen bepalen we het antwoord op dit soort vragen. Vervolgens ga in aan de slag met het ontwerp op papier. Ik begeleid je bij de keuze van de juiste meubels, kleuren en materialen. Voor de uitvoering werk ik samen met betrouwbare partners uit mijn uitgebreide netwerk. Denk hierbij aan projectmanagers, signingspecialisten, schilders, meubelmakers etc. Met als resultaat een sfeervol en uniek interieur. Een interieur dat volledig aansluit op je branding en uniek is in de markt. Een interieur dat klanten trekt en aan je bindt.

WIL JIJ SAMENWERKEN MET ELROY VOOR EEN NIEUWE INRICHTING?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op

Wil jij samenwerken met professional voor het inrichten van je horecagelegenheid?

Blog header met de tekst: Deze kleuren geven sfeer! van Designed by Elroy

Deze donkere kleuren geven sfeer!

Ik ben dol op donkere kleuren in het interieur. Van donkerblauw tot merlotrood. Van luxe donkergroenen tot zelfs zwart. Donkere kleuren nemen een sfeervolle mysterie

Een kleurrijk interieur design door interieur ontwerper Designed by Elroy

Geef mij een kleurrijk interieur!

Het zal je niet verbazen, ik ben dol op kleurrijke interieurs. Van allemaal vergrijsde kleurtinten tot een zuurstok kleurexplosie! Kleur zoals de natuur samen laat

Hoe krijg ik meer sfeer in huis?

Het is een eeuwenoude vraag: Hoe krijg ik meer sfeer in huis? Je probeert het gezellig te krijgen. Je zet decoratie neer, gooit mooie kussens