Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Interieurstyling

Interieurstyling

Een fris interieur in je huis dat weer van nu is, passend bij je persoonlijkheid en echt voelt als thuis. Dat zonder zelf naar meubels, lampen en decoratie te hoeven shoppen. Dit laat je Elroy doen!

Interieurstyling, de update van je huis

Je verandert regelmatig wat in huis, meer omdat het moet. De bank die doorzakte, die nieuwe eetkamertafel toch maar. Alleen als het om sfeer gaat? Daar lukt het niet in. De muren hebben nog steeds geen kleurtje, want je weet niet welke. Of alles nu lekker bij elkaar past? dat vraag je jezelf ook nog af.

✔ Hebben jullie al jarenlang hetzelfde interieur?

✔ Heeft jullie smaak zich ontwikkeld tot een meer volwassen stijl?

✔ is je smaak zo veranderd dat wanneer je rond kijkt je denkt: ‘Ik moet het interieur weer een keer aanpakken…’

✔ Zijn jullie vaker thuis en staan die oude meubels je ineens tegen?

✔ Je wilt wel veranderen, maar je weet eigenlijk niet waar te beginnen.

Het is tijd om het interieur aan te pakken. Het is tijd om het interieur naar nu te trekken. Waar te beginnen?

✔ Jullie willen bepaalde kleuren combineren, maar durven dit eigenlijk niet.

✔ Waar haal je de tijd vandaan om de vele woonwinkels af te struinen?

✔ Hoe brengen we alle verschillende smaken bij elkaar, zodat het weer als thuis voelt?

✔ Omdat je het niet weet, koop je goedkope decoratie wat het interieur alleen maar rommelig maakt.

Je wilt het wel aanpakken, alleen twijfel je te veel. Daardoor heb je er ook niet veel zin in. ‘Kon ik dit maar uit handen geven…’

 

 

Laat het stijlen van je interieur over aan een professional

Hi, ik ben Elroy. Interieurstylist, gespecialiseerd in kleur en kleurbeleving.

Aan de hand van kleurstalen, materialen voor bijvoorbeeld vloer en wand en meubelcombinaties neem ik jullie mee in de wondere wereld van interieurstyling.

Ik vertaal al jullie wensen en ideeën naar een interieur dat past bij jullie woon- én leefstijl.

‘Welke kleuren komen er op de muur? Welke wandafwerking kiezen we? Is een meubel op maat de oplossing? Welke vloer past bij onze smaak en persoonlijkheid? Gaan we voor gordijnen of andere raambekleding?’ Je kunt het zo gek niet bedenken, echt alles komt aan bod!

Met een uniek ontwerp op papier krijgen jullie een perfect beeld van het uiteindelijke resultaat. En wist je ook dat het mogelijk is om samen met mij te gaan shoppen? Zo weet je zeker dat je geen miskoopt doet!

Enkele Recensies

Sjoukje

Wat een fijne manier om je huis weer je thuis te maken! We waren al een paar jaar niet tevreden over de kleuren van onze woonkamer en keuken, maar konden het niet eens worden over wat het moest worden. Elroy luisterde goed naar onze wensen en kwam met het perfecte plan. Het klopte helemaal. Nu alles helemaal opnieuw is ingericht, zijn we zo blij met deze stap. Complimenten voor zijn adviezen!

Sandra en Tim

Ik wist precies wat ik mooi vond, maar of het mooi bij elkaar stond? Daar was ik nooit zeker over. Toen we ons huis opnieuw wilden inrichten kwamen telkens tegen dit probleem aan. Ik wist gewoon niet of het mooi ging staan. Elroy, door jouw ontwerp wisten we precies of het wel of niet bij elkaar ging passen. Je had duidelijk staan welke meubels wel, en waar. Samen met een aantal gewaagde kleuren op de muur maar toch maakt dat het af. Alles past super bij elkaar en we zijn je erg dankbaar. Het voelt als thuis.

Hoe gaat interieurstyling in zijn werk

Deze vorm van interieurstyling is perfect geschikt als je in je huidige interieur iets wilt veranderen. Je wilt het naar nu trekken en niet alles veranderen. Sommige meubels zijn gewoon nog goed. Je hoeft verder niks te doen. Ik ga voor je inkopen en bestellen.

Dit is de update waar ik kijk naar:

-Hoe is de verlichting? Hebben we extra lampen nodig en waar?

-Zijn er meubels aan vervanging toe? Of is een extra stoel, bijzettafel of ander meubel de aanvulling die het interieur nodig heeft?

-Voelt het nog gezellig en sfeervol in huis? Welke decoratie en kleuren zijn er nodig om dit gevoel nog beter te maken?

Ik geef mijn ongezouten mening, rekening houdend met jullie smaak en stijl.

Ik kom graag langs om kennis te maken en jullie wensen te inventariseren. Hieruit volgt een bondig plan. Dit plan is mijn handvat in het bestellen en inkopen van de juiste spullen. Van decoratie en meubels, tot lampen en behang voor op de wand. Wanneer de dag daar is, kom ik langs met een auto vol om alles te kunnen stylen. Helpen hoeft niet, wellicht alleen met naar binnen tillen.

Elroy van Duijvenbode, interieurstylist en eigenaar

Ik vind het inrichten en stylen van een huis veel meer dan het neerzetten van meubels. Jarenlang heb ik bestudeerd hoe wij ons als mens in een bepaalde ruimte bewegen. Ik zie direct of een indeling bij jullie levensstijl past of juist niet en of de ruimte zich ervoor leent.

Kleur is een vast onderdeel van mijn werk als interieurontwerper. Mijn eigen voorkeur en stijl laat ik volledig los. Ik dompel mezelf onder in jullie persoonlijkheid, smaak en woonwensen, zodat het interieur jullie persoonlijkheid weerspiegelt en jullie heerlijk thuiskomen!

Interieuradvies

Even sparren over de interieur ideeën die je al hebt? Toe aan een kleine verandering thuis maar je loopt vast? Of wil je kleuradvies? Een mondeling interieuradvies met Elroy?

Verbouwen of verhuizen

Jullie gaan verbouwen, verhuizen naar een nieuwbouwhuis of renoveren, wat leuk! Het hele interieur, samen met veel aanpassingen moeten worden gedaan. Een gedetailleerd plan op papier en de begeleiding bij de uitvoering is wat je nodig hebt.

Wat kost de interieurstyling

Om te weten wat jullie wensen zijn, kom ik graag eerst langs voor een kennismaking. Op deze manier kan ik ook inventariseren wat voor decoratie, lampen en meubels eventueel nieuw moeten komen. We overleggen welke meubels en decoratie weggaan. Eventueel laat ik jullie nog een muur schilderen of behangen, zo wordt het een echte update. Met de informatie maak ik een bondig plan.

Met dit bondige plan weet ik wat te bestellen en wat in te kopen.

Zodra alles er is, is de dag aangebroken om te komen stylen. Ik kom met de auto vol spullen langs en decoreer en style het huis. Een frisse update aan decoratie, lampen en een paar nieuwe meubels maakt je weer van nu!

Kosten beginnen bij €450,- per dagdeel. Waarbij we minimaal één dagdeel kwijt zijn aan het plan maken en stylen, en één dagdeel kwijt aan het bestellen en inkopen van meubilair en decoratie.

Wat kost de interieurstyling

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op.

Wil jij een eigenzinnige interieurstylist inhuren?

Blog header met de tekst: Deze kleuren geven sfeer! van Designed by Elroy

Deze donkere kleuren geven sfeer!

Ik ben dol op donkere kleuren in het interieur. Van donkerblauw tot merlotrood. Van luxe donkergroenen tot zelfs zwart. Donkere kleuren nemen een sfeervolle mysterie

Een kleurrijk interieur design door interieur ontwerper Designed by Elroy

Geef mij een kleurrijk interieur!

Het zal je niet verbazen, ik ben dol op kleurrijke interieurs. Van allemaal vergrijsde kleurtinten tot een zuurstok kleurexplosie! Kleur zoals de natuur samen laat

Hoe krijg ik meer sfeer in huis?

Het is een eeuwenoude vraag: Hoe krijg ik meer sfeer in huis? Je probeert het gezellig te krijgen. Je zet decoratie neer, gooit mooie kussens