Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Kleuradvies

Kleuradvies en interieuradvies

Vol vertrouwen zelf aan de slag gaan, dat is wat je wilt. Je weet wel wat je mooi vindt, alleen heb je enorm veel vragen. Je komt er gewoon even niet uit. Tijd om even samen te sparren! Of je nu een kleuradvies wilt voor de kleuren op de wanden? Of stoei je met andere dingen in je interieur zoals die rare hoek? De raambekleding? Wat voor gordijnen op te hangen? Welke meubels moet ik veranderen? Klopt de verlichting wel? En nog veel meer vragen.

Jij zit boordevol woonideeën en je hebt behoefte aan een interieurontwerper die met je meedenkt

Je hebt een fijn huis, maar bent toe aan een nieuwe en frisse uitstraling van je interieur. De indeling van de woonkamer past niet meer zo goed bij jouw huidige levensstijl. Kan de slaapkamer of zolder wel een opknapbeurt gebruiken? Zijn er plannen om te verbouwen? Of verhuis je naar een nieuwbouwwoning?

Overleggen met je partner, dat lukt wel. Al lopen jullie telkens tegen een aantal dingen aan. Je twijfelt over wat wel en wat niet past. Kan die nieuwe bank wel? Hoe groot moet die kast zijn? Het is zo donker in huis, waar moet ik lampen neerzetten? En op die saaie witte muren, daar wil je kleur op. Maar welke kleur?

Hoe dan ook, je hebt jezelf ondergedompeld in de wondere wereld van interieur en styling!

✔  Je droomt weg bij woonprogramma’s op tv.

✔  Er ligt standaard een stapel met interieurmagazines naast je bank.

✔  Het huis is bezaaid met waaiers in alle kleuren van de regenboog.

Je bruist inmiddels van de inspiratie en ideeën!

Maar ineens slaan de twijfels toe. Er is ook zoveel mogelijk op het gebied van interieurstyling.

✔  Durf je niet te kiezen voor die gewaagde kleur op de lange muur van je woonkamer?

✔  Heb je een bouwtekening maar weet je niet zeker of de huidige meubels hierin passen?

✔  Of heb je gewoon behoefte aan wat extra inspiratie, zodat je niet weer de geijkte keuzes maakt?

Inspirerend woonadvies voor jullie droomhuis

Als bevlogen interieurontwerper denk ik graag met jullie mee!

Tijdens een sparsessie van twee uur lopen we samen door de woning en bespreken we de mogelijkheden. Je ontdek of jouw ideeën haalbaar zijn. Verder stel ik stel vragen over jullie wensen en voorkeuren, geef ik tips over de indeling van de ruimtes en leg ik uit wat kleurcombinaties doen.

Mijn tips zijn inspirerend en verrassend, ik laat jullie buiten de gebaande paden denken!

Enkele Recensies

Marloes

Het kleuradvies heeft echt fantastisch uitgepakt. We zijn er heel blij mee allebei (ook manlief, die het spannend vond om iets anders dan wit op de muur te doen). Veel complimenten ook van mensen die langskomen. Heel erg bedankt voor de hulp.

Vincent

Daar stond ik dan, een eigen woning. Maar dan ineens paniek! Wat vind ik eigenlijk zelf leuk? Wat voor kleuren vind ik mooi? Wat moet er voor de ramen komen? Daar was hij dan, Elroy. Na een rondleiding aan de slag. Wat vond ik een mooie kleur? Ik was wel gecharmeerd van de kleur ‘Early Dew’ van Flexa. Direct kwam Elroy met zijn befaamde kleurenwaaier in actie. Als ware problemsolver trok hij direct drie gave kleuren uit de hoge hoed. Deze drie combineren, dat was erg spannend. Maar het resultaat… Echt geweldig! Niet alleen ik vind het prachtig, ook het bezoek komt altijd superlatieven tekort!

Interieur advies door Elroy, dit zijn de voordelen

✔  Je krijgt advies op maat en gaat vol zelfvertrouwen aan de slag met je eigen plannen.

✔ Je weet zeker dat de bank die jij op het oog hebt perfect uitkomt in de beschikbare ruimte en voorkomt zo een kostbare miskoop.

✔  Je krijgt onverwachte kleur- en woontips, omdat ik op een andere manier naar je interieur kijk.

✔  Alles wat we bespreken zet ik voor je op papier en ontvang je als naslagwerk.

✔  Samen shoppen met Elroy behoort tot de mogelijkheden. Dit scheelt jou veel tijd en energie!

Elroy van Duijvenbode is jullie persoonlijke interieurontwerper

Als kind al vond ik woonwinkels de hemel op aarde. Al die verschillende soorten meubels, stijlen en kleuren: fantastisch!

Ik vind het inrichten en stylen van een huis dan ook veel meer dan het neerzetten van meubels. Jarenlang heb ik bestudeerd hoe wij ons als mens in een bepaalde ruimte bewegen. Ik zie direct of een indeling bij jullie levensstijl past of juist niet en of de ruimte zich ervoor leent.

Kleur is een vast onderdeel van mijn werk als interieurontwerper. Mijn eigen voorkeur en stijl laat ik volledig los. Ik geef advies vanuit jullie wensen en smaak, zodat jullie droomhuis werkelijkheid wordt

Interieurstyling

Een geheel nieuw interieur in je nieuwe of bestaande woning zonder het helemaal te moeten verbouwen. Met wel de houvast van een uniek ontwerp op papier met een meubelvoorstel en een lichtplan.

Verbouwen of verhuizen

Jullie gaan verbouwen, renoveren of verhuizen naar een nieuwbouwhuis? Wat leuk! Het hele interieur, samen met veel aanpassingen, moeten worden gedaan. Een gedetailleerd plan op papier en de begeleiding bij de uitvoering is wat je nodig hebt.

Kies voor een interieuradvies of een kleuradvies!

Twee uur samen sparren over jouw interieurvragen kost € 397,- . Dit is inclusief btw en exclusief reis- en parkeerkosten. Ik kom bij je thuis, we bespreken je vragen en ook zal ik vragen hebben over wat ik zie. Dit advies is inclusief naslagwerk. Bij mij blijft hangen wat we bespreken, ik werk het uit zodat je al je focus hebt bij het advies.

Kleuradvies is mijn specialiteit. Ik neem een tas vol kleurmappen en kleurwaaiers mee. Met deze kleurstalen gaan we een kleurplan bij elkaar leggen. Twee uur kleuradvies kost € 397,-. Dit is inclusief btw en exclusief reis- en parkeerkosten. Ook hier hoef je niet mee te schrijven, bij mij blijft het hangen en ik werk het uit tot een naslagwerk in de vorm van een simpele plattegrond, beschreven waar welke kleur komt. Dit zodat jij of je schilder weet waar welke kleur komt.

Hebben we een uurtje meer nodig bij een van de adviezen? Dan reken ik een uurtje meer.

Optioneel: Samen shoppen met Elroy (offerte op maat).

Wil jij ook advies van Elroy? Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op.

Kies voor een interieuradvies of een kleuradvies!

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op

 

Wil jij ook advies van een interieurspecialist?

Blog header met de tekst: Deze kleuren geven sfeer! van Designed by Elroy

Deze donkere kleuren geven sfeer!

Ik ben dol op donkere kleuren in het interieur. Van donkerblauw tot merlotrood. Van luxe donkergroenen tot zelfs zwart. Donkere kleuren nemen een sfeervolle mysterie

Een kleurrijk interieur design door interieur ontwerper Designed by Elroy

Geef mij een kleurrijk interieur!

Het zal je niet verbazen, ik ben dol op kleurrijke interieurs. Van allemaal vergrijsde kleurtinten tot een zuurstok kleurexplosie! Kleur zoals de natuur samen laat

Hoe krijg ik meer sfeer in huis?

Het is een eeuwenoude vraag: Hoe krijg ik meer sfeer in huis? Je probeert het gezellig te krijgen. Je zet decoratie neer, gooit mooie kussens