Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Interieurontwerp

Verbouwen | verhuizen | nieuwbouw

Het totaalplaatje. Voor een compleet nieuw interieur dat jullie smaak en persoonlijkheid op unieke wijze weerspiegelt en waarin alle details kloppen.

Jullie gaan verbouwen, verhuizen of laten een eigen huis bouwen, wat leuk! Want dat betekent dat jullie volledig zelf kunnen bepalen hoe alles vanaf de grond wordt ingedeeld, ingericht en gestyled. Het is dé ultieme kans om je gehele interieur aan te passen naar je eigen smaak en persoonlijkheid!

Het betekent ook dat je de komende tijd veel knopen moet doorhakken:

✔ Waar komt de keuken het beste tot zijn recht?

✔ Waar laten we de stopcontacten en andere elektrapunten maken?

✔ Waar plaatsen we de lampen voor de ultieme verlichting?

✔ Hoe delen we de badkamer in?

✔ Hoe krijgen we een optimale indeling?

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de styling van je interieur:

✔ Jullie willen kleuren combineren, maar durven dit eigenlijk niet.

✔ Welke raambekleding past nu in het geheel?

✔ Hoe komt het kunstwerk eruit te zien als we het boven de bank hangen?

✔ Welke wandafwerking kiezen we?

✔ Hoe zorgen we ervoor dat ons interieur écht een nieuwe look krijgt?

✔ Hoe krijgen we een geheel in het interieur?

Word je al moe als je alleen al denkt aan het afstruinen van alle woonwinkels?

Hoe fijn zou het zijn als je naar de juiste winkels en showrooms meegenomen wordt en je tijdens het shoppen geen advies krijgt van een opdringerige verkoper, maar van Elroy de interieurontwerper die precies weet wat jullie smaak is?

De praktische kant van het verhaal

Als je gaat verbouwen, verhuizen of je laat je eigen huis bouwen is er veel te regelen en te doen. Niet alleen shoppen naar al die nieuwe meubels, kleuren uitzoeken, vloeren uitkiezen en gordijnstalen vergelijken. Ook komt bij verbouwen en bij nieuw te bouwen huizen veel kijken.

Ga je verbouwen, met welk plan kan je de aannemer goed aan het werk zetten? Vertel je wat er moet gebeuren of zullen we met een ontwerp een duidelijk plan opzetten. Hiermee kan de aannemer een duidelijke prijs en tijdsverwachting neerzetten. Dit scheelt enorm veel geld en moeite.

Ook bij nieuw te bouwen huizen is een dergelijk plan maar al te handig. Net als bij verbouwen moet je toch weten en doorgeven wat voor aanpassingen je gedaan wilt hebben. Waar moeten de lichtpunten en elektrapunten komen? Moet er een wand verplaatst worden? Of verschuiven we de keuken naar een ander deel in huis?

Kortom: het kost veel tijd en energie en het zorgt voor de nodige stress. Het goede nieuws is: jullie hoeven dit niet alleen te doen!

Enkele Recensies

Marjan en Nick

Ons nieuwbouwhuis inrichten, maar hoe dan? We wisten het niet meer. Gelukkig heeft Elroy ons geholpen met advies en een ontwerp. Het was wel heel spannend, want in ons oude huis hadden wij alleen een grijze muur, en nu! Het hele huis heeft kleur(maar is toch rustig) en alle meubels hebben een eigen plek. Zelfs shoppen is voor Elroy niet te gek. Hij deed wat voorwerk, liet ons op een paar banken en stoelen zitten(de eerste zat het beste). Zo snel hebben wij nog nooit gekozen voor een bank. Elroy had de juiste kleur al gevonden en wij stonden zonder veel moeite weer buiten. Elroy heeft alles netjes geregeld. Van bank tot vloerkleed en gordijnen tot aan de gordijnen. Alle keuzes waren makkelijk door jou. Dank Elroy, voor alle hulp!

Werk samen met Elroy de interieurdesigner

We starten met een uitgebreide intake over al jullie woonwensen. Van jullie eigen smaak tot het doornemen van de bouwtekeningen en van jullie eigen ideeën tot de tijdsplanning. Ik wil te weten komen hoe jullie leven. Wat is doorgaans het meest favoriete plekje in huis? Hoeveel mensen komen er gemiddeld per week over de vloer? Houden jullie van koken? Hebben jullie dierbare foto’s, kunst of meubels die een opvallende plek moeten krijgen?

Door jullie zo goed mogelijk leren kennen en mijn eigen stijl volledig links te laten liggen, ontwerp ik een interieur dat jullie Echt weerspiegelt.

Vervolgens ga ik aan de slag en vertaal ik al jullie wensen en ideeën naar een gedetailleerd ontwerp op papier. Dit is een proces van 6 tot 8 weken.

En natuurlijk krijgen jullie eigenzinnige en onverwachte kleur- en interieurtips van mij, omdat ik op een andere manier naar de ruimte kijk. Jullie treden gegarandeerd buiten je comfort zone!

En nadat het ontwerp klaar is…

Zo wordt verhuizen of verbouwen leuk

Om ervoor te zorgen dat jullie plezier krijgen in het hele verhuis-, verbouw- of renovatieproces, bied ik jullie nog vele extra’s:

✔ Je kunt samen met mij – heel gericht – shoppen, dit scheelt veel tijd en energie en je weet zeker dat je geen miskoop doet. Ik neem je mee naar showrooms waar je normaal niet kan komen.

✔ Als je wilt, regel ik de aanvragen van offertes bij mijn betrouwbare vaklui.

✔ En ik kan eventueel iemand voor jullie inhuren voor begeleiding tijdens de uitvoering, verbouwing of verhuizing.

✔ Ja, je kan alles bij mij uit handen geven. Ik regel alles van plannen tot verhuizing, inpakken en uitpakken.

Interieuradvies

Even sparren over de interieur ideeën die je al hebt? Overleggen over al die interieurkeuzes die je moet maken? Toe aan een kleine verandering thuis maar je loopt vast? Of wil je kleuradvies?

Interieurstyling

Tijd voor een kleine verandering of update in je interieur? Nieuwe woondecoratie en een paar nieuwe meubels, maar niet alles vervangen? En eventueel ook dat muurtje schilderen? Ik help jullie graag met de styling.

 

Wil jij samenwerken met een professionele interieurdesigner?

De drie interieurontwerp pakketten zijn geschikt voor verschillende wensen.

Wil je geïnspireerd worden met de optimale indeling en een idee in meubels, kleuren en materialen? Om daarna zelf verder te kunnen? Dan is het inspiratieontwerp perfect geschikt voor je.

Is verhuizen naar een bestaand huis het plan? Zonder echt te verbouwen, eventueel alleen wat cosmetische ingrepen? Maar wel de juiste indeling, kleuren, meubels, materialen met 3D impressie willen? Laten we beginnen met Start.

Bij verbouwplannen en bij het laten bouwen van een nieuw huis is een Compleet interieurontwerp allesomvattend. Met dit hele plan is overleggen voor het juiste lichtplan en voor de juiste elektrapunten geen moeite meer.

De ontwerpen kunnen altijd uitgebreid worden met het volgende:

– Ontwerp van keuken of badkamer.
– Maatwerk meubels zoals wandvullende kasten.
– Shoppen met Elroy.
– Aanvragen offertes en begeleiden van vaklui (Begeleiding kan in samenwerking met een bouwbegeleider/Projectmanager).

Wil jij samenwerken met een professionele interieurdesigner?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op

Kosten interieurdesign bij verbouwen en verhuizen

Wat kost een interieur advies en wat levert een interieur advies op. interieurblog door Interieurontwerper Elroy

Wat kost een interieur advies?

Het is een vraag die mij regelmatig gesteld wordt. Wat kost een interieur advies? Om dit te beantwoorden wil ik juist weten: Wat zijn de

Interieuradvies door Elroy in Schiedam

Interieuradvies Schiedam

Het gevoel van thuiskomen, een prachtig huis waar je graag aankomt. Dit gevoel moet blijven wanneer je de voordeur opent. Een interieur, perfect afgestemd op

Interieurontwerp Rotterdam

Interieurontwerp Rotterdam

Er zijn vele momenten om een interieurontwerper om advies te vragen. Van een kleine verandering in huis zoals nieuwe kleuren op de muren tot aan