Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Zakelijk stylen

Kantoor inrichten

Een kantoorlobby die uitnodigend is. Werkplekken die niet kaal en sfeerloos aanvoelen. Hallen en koffiecorners die gezellig aangekleed zijn. De plek van werk stimuleert groots wanneer het aantrekkelijk en sfeervol is aangekleed. Want zeg nu zelf, werken in een wit geschilderd, met TL-balken verlicht kantoor, dat voelt toch niet motiverend!

Sfeervol je klanten laten wachten

De aankleding van het kantoor? ‘Naast de werkplekken en die ene plant en stoel, is het zo wel klaar. Mensen kunnen werken.’ Alleen is de werkplek niet motiverend, niet uitnodigend. Ook niet voor jouw klanten die over de vloer komen.

Ook al zijn we opgegroeid in een cultuur waar ‘Normaal al gek genoeg is’. Succes valt toch af te meten aan hoe je met je omgeving om gaat, ook de werkomgeving. Succes mag je laten zien door klanten te ontvangen in jouw mooie bedrijf.

De voordelen tegenover je klanten:
✔  Een goed aangekleed kantoor bouwt vertrouwen op. Een snel in elkaar gezet wit kantoor voelt toch wat ‘shady’.
✔  Klanten komen sneller tot rust waardoor zaken beter opgenomen worden.
✔  Branding en huisstijl behoren ook in het interieur voor herkenning. ‘Zit ik wel bij de juiste partij?’

De aankleding en sfeer die jouw bedrijf en het kantoor uitstralen heeft invloed op jouw klant. Het is maar al te logisch om hier gebruik van te maken.

En de voordelen voor het personeel:

  • Het personeel is meer gemotiveerd om te werken, je zit in een fijne omgeving.
  • Door een fijne werkplek zakt ook het ziekteverzuim.
  • Je laat merken aan het personeel dat je om hun geeft.

Werken in een kale omgeving, een omgeving wat niet af aanvoelt, daar wordt je niet gelukkig van. Het kantoor inrichten met meer dan alleen de werkplekken, dat heeft enorm veel voordelen en is de investering dan ook helemaal waard.

Laat interieurontwerper Elroy het kantoor stylen

De receptie of lobby, vergaderruimtes en kantine. Zelfs de hallen, koffiecorners en werkplekken, Ik style het graag met de juiste meubels, verlichting, planten, kunst en accessoires. Dit is de basis om meer sfeer te brengen in elk kantoor. Daarbij kan ik, om de sfeer nog meer te verbeteren, punten oppakken zoals raambekleding, kleuren op de wanden en zelfs een ontwerp en uitvoering van een nieuwe balie.

Hoe gaan we te werk?

Ik kom langs voor een intake en inventarisatie. We bespreken welke ruimtes aangepakt mogen worden, welke sfeer we neer willen zetten en welke aanpassingen er nodig zijn. Is er een aanvulling op het bestaande meubilair nodig of vervangen we een deel. Zo weet ik welke items er nodig zijn en welk plan we hiervoor neer gaan zetten.
Met deze inventarisatie ga ik op zoek naar de juiste producten en sfeer. Met dit plan regel ik alle benodigde meubels, verlichting en decoratie. Ook regel ik derde partijen mocht er werk zijn zoals schilderwerk, behangwerk of signing. Zodra ik alles heb, plan ik eventuele werkzaamheden en kom ik langs om de ruimtes af te stylen. Je hoeft niks te doen, personeel is geen tijd kwijt aan deze aankleding.

Enkele Recensies

INTERIEURDESIGNER ELROY VAN DUIJVENBODE

Waar ik ook binnenstap, kijk ik automatisch om me heen. Vaak zie ik direct wat er verbeterd kan worden om de ruimte optimaal te benutten. Bij veel kantoren mis ik veel. Bijvoorbeeld een naambord om te weten of ik er ben en waar ik precies moet zijn. Een zitje om te wachten is er wel, alleen voelt het als de wachtkamer bij de dokter. Om maar te zwijgen over het overleg dat ik dan heb, in een kale vergaderruimte.

Dat vind ik doodzonde!

Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden om jouw interieur een unieke look te geven. En dat betekent echt niet dat je meteen diep in je buidel moet tasten.

Ik zie het als mijn missie om van jouw bedrijf een sfeervolle plek te maken waar mensen zich meteen op hun gemak voelen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Kerstdecoreren

De hele wereld is extra aangekleed tijdens kerst! Is jouw bedrijf dit ook?

Laat jij een personeelslid elk jaar een kerstboom optuigen om nog een beetje kerstgevoel naar binnen te brengen? Of laat je een standaard aangeklede boom bezorgen? Een boom die verloren in de lobby staat, dat is geen kerstgevoel. Er is meer nodig!

Het hele kantoor aangekleed in de kerstsferen, met een kerstplan perfect passend bij jouw bedrijf! De kerstborrel is nog nooit zo kerst-ig geweest.

Houdt je personeel niet van hun werk met het kerstdecoreren.

Horeca design

Een unieke en sfeervolle uitstraling van je restaurant of hotel. Met een ambiance waarin je klanten én je personeel zich vrij voelen.

Interieurstyling voor thuis

Een geheel nieuw interieur in je nieuwe of bestaande woning zonder het helemaal te moeten verbouwen. Met wel de houvast van een uniek ontwerp op papier met een meubelvoorstel en een lichtplan.

De investering in zakelijk stylen

(pagina under construction)

€450,- per dagdeel

De investering in zakelijk stylen

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op

Wil jij samenwerken met professional voor het inrichten van je winkel?

Kleuradvies Schiedam

‘Ik weet wel welke kleuren ik mooi vind, alleen weet ik niet of het mooi is als ik deze in huis gebruik. Of hoe ik

Blog header met de tekst: Deze kleuren geven sfeer! van Designed by Elroy

Deze donkere kleuren geven sfeer!

Ik ben dol op donkere kleuren in het interieur. Van donkerblauw tot merlotrood. Van luxe donkergroenen tot zelfs zwart. Donkere kleuren nemen een sfeervolle mysterie

Een kleurrijk interieur design door interieur ontwerper Designed by Elroy

Geef mij een kleurrijk interieur!

Het zal je niet verbazen, ik ben dol op kleurrijke interieurs. Van allemaal vergrijsde kleurtinten tot een zuurstok kleurexplosie! Kleur zoals de natuur samen laat