Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Over mij

Over mij

Kleur is de rode draad in mijn werk als interieurontwerper. Daarnaast vind ik functionaliteit van een ruimte belangrijk. Mijn eigen smaak laat ik daarbij volledig los. Zo krijg jij het interieur dat perfect past bij wie jij bent en hoe jij leeft.

Elroy van Duijvenbode, voor gewaagd kleuradvies in je interieur

Hi, ik ben Elroy. Interieurontwerper, gespecialiseerd in kleuradvies voor je interieur, en in kleurbeleving. Mijn kennis op dit gebied heb ik opgedaan bij een bekende kleurengoeroe. Ik werkte destijds in een verf- en behangspeciaalzaak waar hij vaak over de vloer kwam. Hij herkende mijn enthousiasme voor kleur en als een van de weinigen mocht ik bij hem stagelopen. Mijn leermeester heeft meegewerkt aan het opzetten van het kleurprogramma van Histor. Zijn kennis heeft hij met mij gedeeld. Ontzettend leerzaam en waardevol natuurlijk. En zo uniek en bijzonder hoe hij tegen kleur aankijkt!

Van jongs af aan ben ik al bezig met inrichting en styling. Het voelde dan ook als een logische keuze om naar het ‘Jan des Bouvrie College’ te gaan. Hier ben ik cum laude geslaagd

Eigenzinnig kleuradvies gecombineerd met persoonlijk én functioneel interieurdesign

Ruimtelijk en visueel inzicht, het zit in mijn dna. Overal waar ik binnenkom, kijk ik om me heen en zie ik direct wat er beter kan. Tijdens mijn opleiding aan het New York Institute of Art and Design kon ik deze passie volledig kwijt. Amerika loopt wat dat betreft voor op Nederland. Functionaliteit is er – naast het stylen van interieur – enorm belangrijk.

Ik wil dan ook niet alleen weten welke kleuren en stijl jij mooi vindt. Ik wil ook weten hoe jij leeft: hoe lees jij een boek, zittend of liggend? Hoeveel mensen komen er gemiddeld over de vloer? Vind jij koken belangrijk?

Met het antwoord op dit soort vragen kom ik tot de meest optimale indeling van je woning. In de uitstraling en met de kleurcombinaties die bij jou passen. Zo laat ik creativiteit en functionaliteit samenkomen.

Interieurontwerp getekend met de hand

Mijn eigen smaak en stijl laat ik tijdens onze samenwerking volledig los. We starten met een uitgebreide intake, waarin ik mij onderdompel in jouw persoonlijkheid, woonwensen, leefstijl en kleurvoorkeuren. Al tijdens ons eerste gesprek start er in mijn hoofd een creatief proces. Langzaam maar zeker ontstaat er op die manier het ultieme ontwerp voor jouw interieur.

Vervolgens ga ik tekenen. Anders dan de meeste interieurdesigners, teken ik al mijn ontwerpen met de hand. Het werken met potlood en papier bevordert mijn creativiteit enorm. In eerste instantie presenteer ik de globale opzet met het soort meubels, de kleuren en stijlen. Vervolgens ontvangen jullie een tot in detail getekend interieurontwerp. Het ontwerpproces duurt in totaal zo’n 6 tot 8 weken.

Enkele Recensies

Natasha

Elroy heeft ons in 1 middag een perfect interieuradvies gegeven. Waarmee we ons hele nieuwe huis in stijl hebben kunnen inrichten. Hij denkt mee, en we hebben er nu nog plezier van, en nooit meer keuzestress of twijfel. Een aanrader om met hem te werken, het is de investering zeker waard.

Vincent

Elroy. Echt super bedankt voor je adviezen… Je hebt er echt voor gezorgd dat mijn huis heel snel een thuis is geworden. Je bent oprecht gespecialiseerd in kleur en interieur. Ik maar het immers elke dag mee nu. Ik zal je van harte aanbevelen bij iedereen die gaat verhuizen, verbouwen of opnieuw willen inrichten.

Creatief, kleurrijk en verrassend wonen

Het resultaat is vaak verrassend en altijd origineel. Althans, dat krijg ik terug van mijn klanten. Ik vind het te gek om jou buiten je comfort zone te laten treden. Om jou opties te laten ontdekken waar jij zelf niet aan had gedacht. Zodat jij toch durft te kiezen voor die spannende kleurcombinatie, dat excentrieke meubelstuk of die ongewone indeling.

Als klanten zeggen dat hun nieuwe interieur gewaagd is en tegelijkertijd perfect past bij wie zij zijn, is mijn dag goed!

Ben jij benieuwd wat ik voor jou interieur kan betekenen? Neem dan gelijk even contact met mij op.

Blog header met de tekst: Deze kleuren geven sfeer! van Designed by Elroy

Deze donkere kleuren geven sfeer!

Ik ben dol op donkere kleuren in het interieur. Van donkerblauw tot merlotrood. Van luxe donkergroenen tot zelfs zwart. Donkere kleuren nemen een sfeervolle mysterie

Een kleurrijk interieur design door interieur ontwerper Designed by Elroy

Geef mij een kleurrijk interieur!

Het zal je niet verbazen, ik ben dol op kleurrijke interieurs. Van allemaal vergrijsde kleurtinten tot een zuurstok kleurexplosie! Kleur zoals de natuur samen laat

Hoe krijg ik meer sfeer in huis?

Het is een eeuwenoude vraag: Hoe krijg ik meer sfeer in huis? Je probeert het gezellig te krijgen. Je zet decoratie neer, gooit mooie kussens