Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Winkel inrichten

Winkel inrichten

Voor een prettige sfeer, logische indeling en unieke uitstraling van je winkel. Passend bij je aanbod en aansprekend voor je doelgroep.

Hoe stem jij je winkelinrichting af op je doelgroep?

Ga jij een eigen winkel openen? Of is je winkel toe aan een nieuwe look? Wat een goed idee! Want ondanks de gemakken van het online shoppen, kopen veel mensen nog altijd liever in een fysieke winkel. Voorwaarde is wel dat de winkelinrichting en sfeer aangenaam zijn, bijvoorbeeld door het gebruik van licht en kleur. En dat artikelen gemakkelijk vindbaar zijn.

Jij hebt waarschijnlijk dus al goed nagedacht over hoe jij je aanbod wilt presenteren, wat je wilt uitstralen en welke klanten jij wilt aantrekken.

 

 

Toch kom je er zelf niet uit, want:

 • Hoe vertaal je jouw merkwaarden naar het perfecte interieur voor je winkel?
 • Hoe zorg je ervoor dat klanten zich meteen om hun gemak voelen?
 • Welke routing in je winkel is verkoopstimulerend?
 • Wat doen kleuren precies en welke kies ik?
 • Hoe zorg je ervoor dat jij je écht onderscheidt van de concurrent?

Er is zoveel om over na te denken! En intussen zijn er in deze hectische periode nog heel veel andere belangrijke zaken die jij moet regelen. Eigenlijk heb je helemaal geen verstand van interieurontwerp of kleurbeleving. Jij bent veel liever bezig met zaken waar jij wél goed in bent. Ondernemen bijvoorbeeld.

Laat het interieur design van je winkel over aan een professional

Er zijn nog veel meer factoren om over na te denken bij de inrichting van je winkel:

 •  Bestaat je clientèle vooral uit gezinnen met kinderen, oudere stellen of zijn ze vaak alleen?
 •  Is er ruimte voor ontvangst van je klanten?
 •  Hoe zorg je ervoor dat ook je personeel zich vrij kan bewegen in je shop?
 •  Wat doe jij met de verlichting?
 •  Welk meubilair kies je?
 •  Wat is de ideale wandafwerking voor jouw winkel?

Met andere woorden:

Hoe zorg jij ervoor dat jouw winkel sfeervol is en tegelijkertijd de optimale indeling heeft om de verkoop te stimuleren?

Als je het antwoord op deze vraag niet weet, is het slim om samen te werken met een interieurontwerper.

Enkele Recensies

Crulan

Elroy heeft ons qua kleuren en vloeradvies enorm geholpen. De winkel oogt door deze keuzes veel luxer. Ook heeft Elroy met passen en meten een nieuwe indeling gevonden om de oude winkel naar een nieuwe toekomstbestendige versie on te toveren. Wij merken dat onze omzet al 10% hoger is doordat de winkel er beter uitziet. Als wij in de toekomst weer een update willen van onze winkel (of thuis) dan is Elroy de eerste die wij bellen.

Je winkel laten inrichten door een interieurontwerper, daarom is het slim

Samen met jou zorg ik ervoor dat jij:

 •  een ambiance creëert waarin je klanten én je personeel zich prettig voelen.
 •  kleurcombinaties en meubelen kiest die passen bij je doelgroep.
 •  verrassende elementen gebruikt waarmee jij je op unieke wijze onderscheidt.
 •  een verkoopstimulerende routing realiseert die je omzet doet stijgen.
 •  jouw winkelinterieur in één handomdraai kunt veranderen.

 

Samenwerken met een professionele interieurdesigner heeft nog méér voordelen:

✔ Jij bespaart tijd en energie die je kunt besteden aan leukere zaken.
✔ Je voorkomt een miskoop, omdat je zeker weet dat je de juiste meubelen kiest.
✔ Jij werkt samen met betrouwbare vaklieden uit mijn uitgebreide netwerk.
✔ Jij blijft binnen je budget, want ook daar denk ik over na.
✔ Je treedt buiten je comfort zone en verrast niet alleen je klanten, maar ook jezelf

Winkel inrichten, simpele update of geheel iets nieuws?

Hoe is de entree van een winkel? Is de indeling logisch? Liggen de schappen niet te vol? Deze vragen schieten vaak zonder dat ik erbij nadenk door mijn hoofd als ik een winkel binnenstap. Als kleurexpert valt me ook altijd direct op of er is gekozen voor de juiste kleurcombinaties en of de verlichting in de ruimte de juiste accenten legt.

Vaak zie ik meteen wat er verbeterd kan worden, zonder dat de hele inrichting van de winkel op de schop moet of er grote investeringen nodig zijn. Wil je wel een compleet nieuw interieurdesign van je winkel? Heerlijk, ik help je graag!

Of je nu een simpele update wilt of geheel iets nieuws, ik maak van jouw winkel een sfeervolle en unieke plek, met een optimale routing die de verkoop stimuleert. Dat is altijd mijn ultieme doel. Als ik van klanten terugkrijg dat ik hierin ben geslaagd, is mijn dag goed!

Wil je weten wat ik voor de inrichting van jouw winkel kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Horeca design

Een unieke en sfeervolle uitstraling van je restaurant of hotel. Met een ambiance waarin je klanten én je personeel zich vrij voelen.

Interieurstyling voor thuis

Een geheel nieuw interieur in je nieuwe of bestaande woning zonder het helemaal te moeten verbouwen. Met wel de houvast van een uniek ontwerp op papier met een meubelvoorstel en een lichtplan.

Wil jij samenwerken met professional voor het inrichten van je winkel?

Update-scan al vanaf € 500,-
We lopen samen door je winkel. Ik geef mondeling advies over wat je kunt doen om je zaak op een simpele manier een nieuwe look te geven. Zonder grote investeringen. Denk aan het veranderen van het meubilair, nieuwe kleuren op de muur of andere decoratie. Naderhand ontvang je van mij een kort rapport als naslagwerk. Het is een kleine investering om up-to-date te blijven en je te onderscheiden van de concurrent. Natuurlijk kan ik ook helpen met de uitvoering en het uitzoeken van de juiste producten. Hiervoor ontvang je een offerte op maat. * prijzen exclusief btw

 

Geheel iets nieuws (offerte op maat)
Je opent een nieuwe winkel of wilt een andere uitstraling van je huidige zaak. De investering is groot en het eindresultaat moet tot in de details kloppen. De sfeer moet in lijn zijn met de branding van je bedrijf. Hoe kun je de ruimtes het beste gebruiken? Wat heeft je personeel nodig? Wat ziet de klant wel en niet? Samen bepalen we het antwoord op dit soort vragen. Vervolgens ga in aan de slag met het ontwerp op papier. En ik begeleid je bij het kiezen van de juiste meubels, kleuren en materialen. Voor de uitvoering werk ik samen met partners uit mijn uitgebreide netwerk. Denk hierbij aan projectmanagers, signingspecialisten, schilders, meubelmakers etc. Met als resultaat een prettige sfeer, logische indeling en unieke uitstraling van je winkel. Passend bij je aanbod en aansprekend voor je doelgroep.

Wil jij samenwerken met professional voor het inrichten van je winkel?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem contact met je op

Wil jij samenwerken met professional voor het inrichten van je winkel?

Stylisten in tv programma's, Roos, Frans, Fietje of Elroy

Stylisten in tv programma’s

Kijk jij het ook? Al die tv programma’s over wonen. Fan van een bepaalde Vtwonen interieur stylist. Lekker weg kwijlen bij mooie, bij elkaar passende

5 tips bij meubels kopen, waar op letten bij kopen meubels

5 Tips bij meubels kopen

5 Tips bij meubels kopen en miskopen te vermijden. Rekening houden met de smaak van je partner. Welke winkels moet je langs? Zit die bank