Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Hoe breng je kleur in je interieur?

De eeuwenoude vraag: ‘Hoe breng je kleur in je interieur?’ Vaak gevolgd door: ‘Zonder dat het een circus wordt.’ Kleur in je interieur brengen is heel makkelijk. Je begint met wat kussentjes en tadaa!… Het staat voor geen meter. Hoe komt dat?

Het internet staat vol met tips.
Vol met tips om kleur in je interieur toe te voegen. Allemaal tips over ‘hoe breng je kleur in je interieur’ zoals:

– Gebruik kussens en andere decoratie
– Gebruik een schilderij en andere kunst.
– Kies voor een kleurrijke stoel.
– Schilder een wand in een kleur.
Plus nog veel meer van dit soort losstaande tips.

En dan volg je wat van die losstaande tips en tadaa! Het is nog steeds geen geheel. Hoe dan?

Een geheel krijg je niet met allemaal losstaande keuzes. Het maken van een geheel, zowel in decoratie als in de meubels en in kleur op de wanden, daar moet je even goed stil bij staan.

Gemakkelijk is om dezelfde accentkleur in alles te gebruiken. Al wordt je interieur dan snel eentonig, kinderachtig en ook best heftig in kleurgebruik. Mijn tip: Gebruik van dezelfde kleur al een paar tinten van licht naar donker, daar wordt het al interessanter door.

Maar een echt kleurenpalet, een waar verschillende kleuren samenkomen, dat kan nog wel spannend zijn. Zeker om zelf uit te kiezen. Ik weet als geen ander dat twijfel toe kan slaan.

‘Past het wel bij elkaar?’

Dit zie ik bij al mijn klanten voor kleuradvies. Wel willen wel en wellicht durven we ook wel. Maar het combineren van verschillende kleuren en zien of het echt goed bij elkaar past? Daar zit de twijfel. Is het niet te heftig? Of missen we nog wat? Is het wel de juiste kleur?

Daarom help ik je graag met een kleuradvies. Om die kleuren op de wanden, samen met meubels, keuken, raambekleding en accessoires te kunnen combineren tot een geheel. Lees hier verder alles over het kleuradvies.
Twijfel je niet meer over het inschakelen van hulp? Stuur mij dan direct een berichtje en we maken een afspraak!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp