Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Kleuradvies Schiedam

‘Ik weet wel welke kleuren ik mooi vind, alleen weet ik niet of het mooi is als ik deze in huis gebruik. Of hoe ik ze in huis moet gebruiken?’ Laatst zei een klant waar ik kleuradvies in Schiedam gaf dit tegen mij. Voor mij de schone taak om te helpen met een gaaf en uitdagend kleurpalet neer te leggen. Een kleurpalet waar deze favoriete kleuren perfect aan elkaar aansluiten.

Kleur is de sleutel tot het maken van een persoonlijke, uitdagende en unieke leefruimte! Want met kleur kan je juist enorm veel. Rust creëren, spanning opzoeken, een eenheid maken, knusheid creëren.

Gegeven kleuradvies in Schiedam met paars-roze bladeren op de muur met donkere achtergrond. Gele citroenvaas en paarse eetkamerstoel
Weg met die saaie witte muren!

Het is spannend!

Ik snap als de beste dat kleur kiezen en vooral kleuren combineren enorm spannend is. Je hebt een gave kleur gezien en wilt deze gebruiken, totdat het stemmetje in je hoofd zegt: ‘Gaat dat wel passen bij de rest?’ Waardoor je meteen weer begint te twijfelen.

Kleuradvies Schiedam

Ben je klaar voor een echt kleuradvies uit Schiedam? Dan kom ik graag bij je langs. Ik ben Elroy, interieurontwerper en opgeleid kleurexpert. Ik help al jaren om saaie interieurs met witte muren om te toveren tot kleurrijke paradijzen. Kleurrijk en toch rustig en in balans. Naast kleuradviezen geven kan ik op nog vele andere fronten helpen. Zoals het adviseren in de juiste verlichting en het shoppen naar de juiste meubels.

Waarom een kleuradvies van Elroy?

Omdat ik opgeleid kleurexpert ben, weet ik precies hoe kleur werkt. Zo kan ik kleur inzetten om je interieur toch rustig te houden. Weet ik welke kleur bij welk lichtval het beste effect geeft. Maar ook welke kleur op welke wand er wel uit mag springen voor een gaaf effect.

Benieuwd naar wat kleuradvies voor jouw interieur kan betekenen? Neem contact met mij op en laat je helpen om van je huis een echt thuis te maken!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp