Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Interieuradvies Schiedam

Het gevoel van thuiskomen, een prachtig huis waar je graag aankomt. Dit gevoel moet blijven wanneer je de voordeur opent. Een interieur, perfect afgestemd op je wensen. Een interieur dat je meeneemt naar binnen, geen saai wit blok, maar afgestemd met de juiste kleuren. Een plek waar de meubels, vloer, verlichting en zelfs de gordijnen samen één geheel vormen. Thuiskomen is een gevoel waarbij je leefomgeving je tot rust brengt, creativiteit brengt en je activeert om leuke activiteiten te ondernemen. Maar wat als dit niet zo voelt? Dan heb je interieuradvies nodig van Elroy uit Schiedam.

De schoonheid van Schiedam

Al kom ik niet oorspronkelijk uit Schiedam. Schiedam heeft een plekje in mijn hart gekregen. Met zijn historische molens, schilderachtige grachten en levendige gemeenschap, biedt Schiedam de perfecte omgeving om inspiratie op te doen. Wonen in Schiedam kent ook meerdere gezichten. Veel prachtige oude panden, herenhuizen en jaren ’30 wijken met geschiedenis. Of zelfs moderne architectonische wijken zoals het Sveapark.

Nu het interieuradvies

Ik zal mij kort even voorstellen; Ik ben Elroy, interieurontwerper met een specialisatie in kleur. Wonend en werkend vanuit Schiedam. Naast korte sparringssessies over het interieur en kleuradviezen, help ik vooral met interieuradvies in de vorm van ontwerpen voor styling, verbouw en renovatie en zelfs nieuwbouw. Ontwerpen waar ik mijn technische en creatieve kennis meebreng. Hiermee bepalen we de beste indeling voor jouw situatie. Welke kleuren en materialen zoals vloeren, raambekleding en gordijnen het beste gaan staan. Welke meubels, verlichting en styling bij je passen. Waar maatwerk meubels, een ontwerp voor een keuken of badkamer, of zelfs voor een verbouwing het beste gaat werken. Om na het ontwerp je te begeleiden, ik neem je mee shoppen voor de juiste meubels en begeleid in het verbouwproces. Dit om keuzes en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg
Ben jij echt normaal? Grijs net als ieder ander? Deze quote past niet bij mij en mijn werk

Durf gewaagd te zijn

Ik ben niet van de standaard interieurs. In het leven is er veel kleur, dat ook in het interieur gezien mag worden. Ik neem je mee naar wat je gewaagd vindt, ik laat je graag durven. Durven met kleur, met gave materialen en toffe meubels. Ik weet van veel materialen en meubels die niet standaard zijn. We maken samen van het huis jouw thuis. Persoonlijk, gewaagd, kleurrijk.

Tijd om nu samen je interieur aan te pakken! Neem contact op via de contactpagina.
Of lees gewoon verder over mij.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp