Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Interieurontwerp Rotterdam

Er zijn vele momenten om een interieurontwerper om advies te vragen. Van een kleine verandering in huis zoals nieuwe kleuren op de muren tot aan een interieurontwerp van je nieuw gekochte huis. Maar zelfs, eigenlijk zeker, wanneer je gaat verbouwen of wanneer je een huis laat bouwen is de technische en creatieve kennis van interieurontwerper Elroy van absoluut groot belang.

Als interieurontwerper kom ik allerlei scenario’s tegen. Ik spar met klanten en geef advies. Bijvoorbeeld over een paar nieuwe meubels, de nieuwe kleuren op de wanden, hoe ze verlichting en de indeling beter kunnen gebruiken. Dit zijn maar een paar voorbeelden van kleine adviezen die ik gegeven heb. Dit zodat deze klanten zelf verder konden.

Niet alleen tijdens het sparren komen deze vragen aan bod. Ook bij ontwerpen zijn het vragen over verlichting, meubel- en kleurkeuze en vooral welke indeling die de hoofdtoon voeren.

Daarnaast is mijn technische en creatieve kennis bij grotere projecten onmisbaar. Denk aan het creƫren van een optimale indeling. Welke meubels, kleuren, materialen zoals vloer- en wandafwerking daarbij horen. Ook de op maat gemaakte kasten en meubels, raambekleding en de styling met decoratie. En natuurlijk niet te vergeten de verlichting en de bijbehorende elektra. Ik stel mijzelf altijd de vraag, welke items en combinaties zorgen voor de sfeer en wat is handig om rekening mee te houden om het interieur ook functioneel te houden?

Interieurontwerp Rotterdam

En dat laatste komt het beste naar voren in mijn kennis met verbouwen en nieuw te bouwen huizen. In beide gevallen moet je van tevoren weten waar elektra en verlichting moet komen zodat dit aangelegd kan worden. En ik zie dit zo vaak misgaan, wat gewoon zonde is. Je kan gewoon zien of er na is gedacht over de indeling en of die hanglamp goed is gepland boven een eettafel.

Ik ben Elroy, interieurontwerper vanuit de Rotterdam regio voor het hele interieur met specialisatie in kleur. Ik kom graag bij je aan tafel met mijn technische en creatieve kennis. Neem vooral een kijkje op mijn verdere website om meer van mij en mijn diensten te weten te komen. Kijk vooral op de pagina ontwerpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp