Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

De enige reden! Waarom je altijd je interieur moet bespreken met een interieurontwerper.

Soms zegt iemand dit wel eens tegen mij: ‘Iedereen kan hun eigen huis toch wel inrichten. Wat meubels uitkiezen, kleurtje op de wand en klaar. Zo moeilijk is dat niet en daar ga ik niemand voor betalen.’
Ik weet dan al meteen, deze persoon haalt niet het meeste uit hun huis? Krijg je wel de sfeer die je wilt? Straalt je interieur de rijkdom en luxe van het hebben van een eigen huis uit? Of ziet jouw interieur er hetzelfde uit als de buren? Of nog erger? Als een bij elkaar geraapt zooitje?

Ja, je zit veilig in je eigen bubbel.

En doordat je vastzit in je eigen bubbel. Denk je niet naar verdere mogelijkheden. In de bubbel is het veilig, en maak je dus ook de veilige keuzes.

De keuzes die je maakt, maak je omdat ze veilig zijn. Maar daagt het je uit is de vraag? Is het persoonlijk genoeg?

Je durft niet, want een spannende keuze kan wellicht helemaal verkeerd aflopen. Past de rest er dan nog wel bij? Of moet ik ineens alles gaan veranderen? Ben ik het over een paar jaar zat? Dat is zonde, denk je. Daardoor hebben de meeste van ons een witte keuken, grijze bank, nu een eikenhout(look) vloer en stalen deuren. Het is in, iedereen heeft en doet het dus het is veilig.

Ik hoor het vaak genoeg langskomen, deze excuses voor een veilige keuze. Maar toch, de spannende dingen blijf je herinneren. Die eerste reis alleen? Die weet je nog wel, toch? Spannende keuzes in het interieur maken, die blijven je bij en geven kleur aan je leven!

Nu, je interieur bespreken met een interieurontwerper, hierom is dit slim.

Interieurontwerpers, zoals ikzelf, zijn getraind in de machtige kennis van de interieurkeuze. Ja, wij weten wat bij elkaar past, wat past qua formaat en waar het past in de ruimte, welke keuzes slim zijn en ook bij welke keuzes jij je voor je kop gaat slaan.

Hoe doe ik dit? Ik bespreek je interieurkeuzes met je. Ik zorg ervoor dat we duidelijk hebben welke keuze slim is en welke niet. Ik neem de twijfel weg. Tegelijkertijd laat ik je ook meer twijfelen, want ik denk buiten jouw veilige bubbel. Ik kom met ideeën waar jij nog nooit aan gedacht hebt of alleen van gedroomd hebt. Ik trek je uit je comfortzone en daag je uit. Waarom haal ik je uit je veilige bubbel(waar de buren ook in zitten, herinner je het nog?)? Om ze een uniek, bij jou of jullie passend interieur en thuis te maken.

Daarom moet je altijd je interieur bespreken met een interieurontwerper!

Zeker heel duur?

Telkens de verkeerde keuze maken omdat je zelf blijft zoeken en falen, dat is duur!
Een mondeling interieuradvies bied ik voor €225,- aan. Makkelijk om een aantal kleine veranderingen thuis te bespreken. Wil je helemaal veranderen? Bijvoorbeeld door te verbouwen? Of heb je hulp bij je nieuwe huis nodig of bij een nieuwbouwhuis? Dan gaan we een heel traject in en maak ik een offerte op maat voor je. (Ik help je zelfs met shoppen)

Blijf niet twijfelen over je interieur en boek nu een interieuradvies!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp