Interieuradvies nieuwbouw

Gefeliciteerd!
Je droomhuis is dichtbij. Doordat je een nieuwbouwhuis laat bouwen, kan je het zo aanpassen dat het aansluit aan jouw leven.

Nieuwbouwhuis inrichten

Waar komt de keuken en hoe ziet deze er dan uit. Alvast maar een wandje verplaatsen? Een nieuwbouwwoning is helemaal aan je eigen wensen aan te passen.
Omdat je alles kan aanpassen en de vrije hand hebt, weet je niet waar te beginnen met inrichten. Je ziet het niet voor je. Waar moeten de meubels komen? Daarbij nog te bedenken welke stijl en kleuren bij je interieur passen.

Lichtplan nieuwbouwwoning

Het maken van een lichtplan is een van de lastigste dingen voor een nieuwbouwwoning. Weet jij veel waar je licht moet hebben. Een lichtplan opmaken is onderdeel van het interieurontwerp. Want nadat we weten waar de meubels komen, weten we waar het licht nodig is. Ook de elektra is een vraag die je snel gesteld wordt. Alleen weet jij niet hoe.

Een interieurontwerp op maat of even sparren of je eigen ideeën wel haalbaar zijn? Dit is allemaal mogelijk. Bekijk de pakketten hieronder. Als de keuze lastig is, kunnen we dit samen altijd bespreken.


Afspraak maken

Sparren over mijn eigen ideeën.

€ 150,-

* prijzen inclusief btw, excl reiskosten

Interieurontwerp op papier

€ 975,-
vanaf

* prijzen inclusief btw, excl reiskosten
Populair

Maak het ontwerp af met:

Na het ontwerp begeleid ik je met:


Afspraak maken