Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Stylisten in tv programma’s

Kijk jij het ook? Al die tv programma’s over wonen. Fan van een bepaalde Vtwonen interieur stylist. Lekker weg kwijlen bij mooie, bij elkaar passende interieurs? Zelfs ik, als interieurontwerper, doe dit ook.

En dat is best OK. Want de interieurs zien er goed uit naderhand. Tuurlijk, ik zet snel mijn vragen bij keuzes, maar laat mijn collega-stylisten hun keuzes wel uitleggen. Ze doen het goed, hè, die tv stylisten. Het lijken net mensen, toch. Welke stylist past het beste bij je? Of van elk een beetje?

Styliste kopen zonder kijken

Roos, de styliste van Kopen zonder kijken is zo’n voorbeeld. Ze doet geweldig haar best. Al merk je, ze heeft wel echt haar eigen stijl. Boho chic misstaat haar niet. Al passen haar klanten in Kopen zonder kijken niet allemaal in dat straatje. Mijn persoonlijke mening, ze mag dit wel meer los laten. Toch ben ik fan.

VTwonen interieur stylist Frans

De VtWonen interieur stylisten, Eva, Fietje, Marianne, Frans. Ze zijn bekend en hebben ook zeker hun eigen fanbase als je de comments onder Vtwonen berichten leest. Zelf ben ik het meeste fan van Frans, al zal dat niet snel iemand verbazen. Ik ben ook dol op kleur.

De Kopen zonder kijken stylist

Nu kan je de vraag stellen of je DE Kopen zonder kijken stylist of VTwonen stylist wilt hebben. Past hij of zij goed bij je, en nog belangrijker, vind je zijn of haar stijl geweldig? Trouwens, de Vtwonen stylisten kan je zelf niet inhuren, maar dat is een heel ander verhaal.

Een Vtwonen interieur stylist interieur

Bij de tv-programma’s wordt het interieur natuurlijk goed gesponsord. Je krijgt (grotendeels) waar de sponsors mee aan komen zetten. De stalen deuren, de Coretec vloer, de Sani- (niet het meest geweldige of slechte) keuken en badkamer, de meubels van een bepaald woonwarenhuis en nog veel meer.
Je kan dus de vraag stellen, wordt bij een programma het wel echt een bij mij passend interieur. Of krijg je toch die oncomfortabele bank dat alleen voor het mooie plaatje bestaat.

Je eigen stylist

Ik, ja hoi, Elroy hier. Ik ben jouw stylist. Ik help je met een interieur dat bij je past. Help je met het shoppen naar de juiste meubels. Je krijgt alle keuzes van mij te zien die nodig zijn. Zonder verbonden te zitten aan een merk of winkel. Tuurlijk heb ik zo mijn adressen, maar ik leg je niks op waar jij geen ja tegen zegt.
Heb ik dan een stijl wat bij je past? Het mooie is, mijn stijl is aardig breed want ik pas mij aan aan jouw wensen. Ben jij industrieel? Modern? Juist landelijk? Of hou jij van luxe en chic. Ik kan mij hier allemaal aan aanpassen, met de juiste meubels en merken hierbij. Het enige wat echt mijn stijl kenmerkt: Ik werk met kleur. Dat kan je goed zien op mijn site en Instagram.

Ow ja!

Even vol reclame voor stylisten en ontwerpers zoals ik. Ja, huur een stylist of ontwerper in! Je interieur wordt er ZO veel mooier, sfeervoller en unieker van. Ik laat je meer durven dan wat je zelf zou bedenken, zonder over het randje te gaan. Ik help je met die lastige indeling. Ik zorg ervoor dat het interieur bij je past. En je mag zelfs ideeën afschieten. Iets wat op tv niet kan, maar sommige graag willen. Wil je samen aan de slag voor dat sfeervolle interieur? Stuur mij nu een bericht via het contactformulier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp