Wie ben ik?

Ik ben Elroy van Duijvenbode. Interieurontwerper, gespecialiseerd in kleurgebruik en kleurbeleving. Van jongs af aan ben ik al bezig met het interieur. Ik ben cum laude geslaagd aan het ‘Jan des Bouvrie College’. Ook heb ik een opleiding aan het New York Institute of Art and Design genoten. Plus verschillende stages, onder andere bij kleurbelever Leo Faasen, zijn mijn achtergrond. De kleurkennis die ik heb opgedaan geeft mij een unieke kijk op kleurgebruik en de beleving van kleur in het interieur.
Ik ben altijd met interieur bezig.
Als kind was ik al op vele manieren bezig met het interieur, zoals het tekenen van plattegronden. Woonwinkels vond ik hemel op aarde. Dit vind ik natuurlijk nog steeds, al kijk ik heel anders naar de meubels.

Ik vind dat het inrichten van een ruimte niet alleen maar het neerzetten van een paar meubels is en het toepassen van maar een kleurtje. Ik heb jarenlang bestudeerd hoe wij ons als mens bewegen. Tijdens het ontwerpen zie ik voor mij hoe wij ons interieur gebruiken. Dit alleen zodat het interieur klopt bij ons gevoel en ons gebruik.

Ik heb mijzelf afgeleerd om mijn eigen stijl 'te hebben'. Dit omdat ik vind dat jouw interieur persoonlijk moet zijn aan jou, niet aan mij. Ik zie perfect of iets bij elkaar past, of het goed werkt. Klopt dit en ben jij tevreden? Dan is mijn werk geslaagd.
Wat mij wel kenmerkt? Ik gebruik kleur, dat is een rode draad door al mijn werk.

Wil je nog wat meer van mij weten?

Zoals hoe ik je kan helpen met een uniek, persoonlijk en kleurrijk interieur? Maak dan een afspraak.