Horeca

Naast een goed menu, vriendelijk personeel, lekker eten en een goed bed, zijn wij mensen ook visueel ingesteld. Voor jouw horeca-bedrijf betekent dit ook zichtbaar aantrekkelijk te zijn. Denk maar eens aan je eigen doen, wanneer je zelf zoekt naar een restaurant om te eten, een bar om iets te drinken of een hotel om te overnachten. Als de sfeer er niet aantrekkelijk uit ziet, is de kans klein dat je hier naartoe gaat. Zeker met het zoeken op internet.

Onderdeel van deze sfeer is ook het interieur. Past het bij de stijl die je uitstraalt. Is deze uitstraling uniek, of lijkt jouwzaak op die van je buren. Is er ruimte voor ontvangst, ruimte dat je gasten niet op elkaar zitten, maar je hebt wel optimaal van zitplekken ge-bruik gemaakt. Past het interieur bij je doelgroep? Komen er juist meer stellen eten of zakenlieden slapen, of is het een familie-gericht concept. Is de layout logisch voor het personeel om zich door te bewegen. Allerlei factoren om rekening mee te houden, zonder te denken aan welk stuk meubilair of welke wandafwerking je neemt.

Simpel updaten-scan

75,- vanaf
  • We lopen samen door je bedrijf, mondeling geef ik aan wat je kan doen om je zaak simpel up te daten. Denk aan het veranderen van de stoelen in het restaurant, nieuwe kleuren op de muur, is de signing duidelijk of het veranderen van decoratie. We bespreken dit mondeling en ik verwerk ons gesprek in een klein rapport. Deze simpele update is een kleine investering om up to date te blij-ven. Natuurlijk kan ik ook helpen met de uitvoering en het uitzoeken van de juiste producten.

Geheel iets nieuws

  • Offerte op maat

    Je opent een nieuw restaurant of je verandert het hele hotel. De investering is groot en het hele geheel moet vanaf het beginklop-pen. De huisstijl en sfeer horen te groeien in dit pand, waar moet tafels en stoelen komen en waar het personeel. Dit begint met onderzoeken. Onderzoeken naar de sfeer die bij je huisstijl past. Hoe zijn de ruimtes het beste te gebruiken. Wat heeft het personeel nodig. Wat ziet de klant wel en niet. Met dit onderzoek kan het ontwerp gemaakt worden.Met het ontwerp kan de uitvoering beginnen. Ik begeleid bij de stijl, materialen en het meubilair. Samen met mijn samenwerkings-partners, projectmanagers, signingspecialisten, schilders, meubelmakers etc. zorgen we dat jouw restaurant, hotel, bed & breakfast, bar of club er komt te staan.