Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Nieuwbouwhuis inrichten, hier moet je op letten!

Mag ik je feliciteren met jouw nieuwbouwhuis. Je hebt net het contract ondertekend en de bouw moet nog beginnen, of niet? Je denkt na over het inrichten van je nieuwbouwhuis. Je vraagt je af, ‘Wat kan een interieurontwerper zoals Elroy allemaal voor mij betekenen?’, ‘Waarom is het slim om met een interieurontwerper om tafel te gaan?’, ‘Wanneer moet ik met een interieurontwerper Elroy aan tafel?’ Pas wanneer het huis er echt staat? Of eerder?

Wanneer moet ik met een interieurontwerper zoals Elroy aan tafel?

Hier is mijn antwoord om je zo goed mogelijk te helpen: Ik kom graag zo vroeg mogelijk aan tafel. Ik hoef nog net niet bij het tekenen van het contract erbij te zitten. De redenen hiervoor zijn simpel te benoemen, ik kom deze voorbeelden vaak genoeg tegen in mijn werk.
Denk aan waar de verlichting en elektra zoals wandcontactdozen moeten komen. De architect heeft wel wat ingetekend, maar uit ervaring spreek ik, dat die eettafel nooit precies onder dat lichtpunt komt. Dit moeten we plannen.
De keukens en badkamers moeten gepland worden. Neem jij een standaard keuken vanuit de bouw? Werkt deze keuken wel voor jou en je gezinssituatie? Meestal niet. Dus daar moeten we naar kijken.
En zelfs of alle muren juist staan, zodat kamers niet te benauwd aanvoelen. Ja, ik kom het allemaal tegen.

Wat kan een interieurontwerper zoals Elroy allemaal voor mij betekenen?

Als interieurontwerper denk ik natuurlijk mee in de basis welke kleuren je op de wand gaat doen. Welke meubels je neer kan gaan zetten. Waar al die meubels komen. Ik denk na over de verlichting en algemene aankleding. Kan je dit zelf? Wellicht. Toch krijg ik van iedereen die ik help te horen, hoe goed ze ook hebben nagedacht over en weten wat ze willen, dat overleggen met mij over het inrichten van hun nieuwbouwhuis enorm waardevol was. Iets wat ze niet konden missen.

Waarom is het slim om met een interieurontwerper om tafel te gaan?

In al deze voorgenoemde punten zitten genoeg redenen om met een interieurontwerper aan tafel te gaan voor het inrichten van je nieuwbouwhuis. En natuurlijk kan ik nog meer redenen bedenken. Samengevat: Als interieurontwerper kijk ik met andere ogen naar het interieur. Ik zie wat slim is en wat niet. Je krijgt van mij verrassende tips over het interieur. En ik zie wat jij niet ziet. Ik kijk vooruit en weet waar je tegenaan gaat lopen in de toekomst. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid tijd en geld ik je ga besparen.

Samenwerken met een interieurontwerper voor het inrichten van je nieuwbouwhuis is lang zo gek nog niet. Van indeling en kleur tot verlichting en keukens, bij een nieuwbouwhuis komt alles langs. Kan je nu niet wachten om mij te spreken over je nieuwbouwhuis? Laten we een afspraak inplannen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp