Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Kleuradvies Rotterdam

‘Ik had dat zelfde idee ook in mijn hoofd zitten maar ik weet niet of ik het wel durf. Of het er wel goed uit komt te zien?’ Laatst sprak ik een jongeman uit Rotterdam voor kleuradvies, die zijn eerste appartementje heeft gekocht. Hij had wel wat ideeën en plannen over de welke kleuren hij wilde gebruiken in zijn interieur. Alleen bleef het nog een beetje braaf. En als je met braaf, veilig en ‘te spannend’ de keuzes maakt voor de kleuren in je interieur, dan wordt het nooit persoonlijk!

Jouw interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en stijl. Weg met die saaie, witte muren! Kleur is de sleutel tot het creëren van een levendige en inspirerende leefruimte. Maar het kiezen van de juiste kleuren kan een uitdagende taak zijn, vooral als je het zelf doet. Geen zorgen, ik sta klaar met het perfecte kleuradvies om jouw interieur tot leven te brengen!

Waarom kiezen voor kleur?

Kleur heeft een krachtig effect op onze stemming en beleving van ruimte. Het kan een ruimte transformeren van saai naar levendig, van druk naar rustig. Ja, een kleurrijk interieur is rustiger voor het menselijk onderbewust dan een saai wit interieur. Met de juiste kleurencombinaties kunnen we de sfeer en energie van een ruimte volledig veranderen. Te beginnen met de muren, maar kleur zit ook in de meubels en andere afwerkingen. Dit bespreek ik ook altijd mee.

Stap uit je comfortzone

Het kiezen van kleuren voor je interieur kan intimiderend zijn, ik zie daarom dat standaard wit of RAL9010 snel gekozen wordt omdat dit makkelijk en goedkoop is. Alleen persoonlijk wordt het niet door deze wittinten. Voor kleur kiezen is de kans om creatief te zijn en je persoonlijke stempel op de ruimte te drukken. Durf buiten de gebaande paden te treden en experimenteer met gedurfde kleurencombinaties. Het tijd om je interieur dezelfde flair te geven als jij zelf hebt.

Het belang van professioneel advies

Hoewel het leuk is om zelf kleuren te kiezen, is de keuze ook overweldigend. Daarom is het raadzaam om professioneel kleuradvies in te winnen. Als ervaren interieurontwerper en kleurexpert kan ik je helpen bij het vinden van de perfecte kleuren die passen bij jouw smaak, levensstijl en de sfeer die je wilt creëren in je huis. We kijken niet alleen naar welke kleuren goed staan. Ook kijken we naar welke wand of wanden welke kleur moet krijgen. Wellicht nemen we ook het plafond mee!

Wie geeft dit kleuradvies

Als je op zoek bent naar kleuradvies in Rotterdam en omstreken en ook ver daarbuiten, zoek dan niet verder. Ik ben Elroy, interieurontwerper en opgeleid kleurexpert. In de afgelopen jaren heb ik veel kleuradviezen gegeven om van standaard interieurs een persoonlijk en kleurrijk interieur te maken. Naast kleuradvies gaan mijn diensten verder. Van het kiezen van de juiste verfkleuren tot het shoppen van de juiste verlichting en accessoires, ik help je om een interieur te creëren dat perfect past bij jouw visie en persoonlijkheid.

Laat kleur je leiden

Met het juiste kleuradvies kan jouw interieur een weerspiegeling worden van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Dus waar wacht je nog op? Geef je interieur een boost en laat kleur je leiden naar een ruimte waarin je je echt thuis voelt.

Benieuwd naar wat kleuradvies voor jouw interieur kan betekenen? Lees vooral verder over het kleuradvies en interieuradvies. Of neem contact met mij op en laat je helpen om van je huis een echt thuis te maken!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp