Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Geef mij een kleurrijk interieur!

Het zal je niet verbazen, ik ben dol op kleurrijke interieurs. Van allemaal vergrijsde kleurtinten tot een zuurstok kleurexplosie! Kleur zoals de natuur samen laat werken met bijvoorbeeld allerlei groentinten bij elkaar is wat ik heel vaak gebruik. Vooral omdat de zuurstok kleurexplosie vaak als heftig wordt gezien. Jammer genoeg durven mensen dat niet snel.

Een kleurrijk interieur wat mensen wel durven is bijvoorbeeld dit project van een aantal jaar geleden. Uitkijkend over de bollenvelden van Hillegom heb je twee maanden per jaar een kleurrijk uitzicht. Om langer te kunnen genieten van de prachtige kleuren, hebben we dit kleurenthema doorgetrokken.

‘Pfoe, dat is aardig wat kleur’

We spelen met verschillende tinten groen, waarbij twee tinten op de muren en ook in wat meubels.
Gele gordijnen die de vreemde, door de architect voorgeschreven, kleur raampartijen doen passen in het interieur.
Accenten van rood en brique als pops of color van tulpen.
Om niet te vergeten het bruin van de aarde op de grond en een lichtblauw plafond zoals de lucht.

Kleurrijk interieur woonkamer Hillegom door Interieurontwerper Designed by Elroy

Zo bij elkaar beschreven in tekst denk ik ook: ‘Pfoe, dat is aardig wat kleur.’ Maar! Zodra je het interieur ziet en beleefd, dan werkt alles samen. Het is kleurrijk maar zeker niet heftig. Je blikveld wordt gestuurd, maar het is zeker niet overweldigend.

En de bewoners?
Die zijn natuurlijk hartstikke blij! Van een grijze wand in het oude huis al spannend vinden zijn ze verhuisd naar dit geheel. Ze gaven er een compliment over: ‘Al is het veel kleur, het voelt niet zo. Alles werkt zo mooi samen, ook de nieuwe meubels samen met de oude.’

Naast blogs over een kleurrijk interieur, schrijf ik nog meer blogs. Lees gerust verder. Hier bijvoorbeeld een blog over hoeveel een interieurontwerper kost.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp