Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Hoe doe je het huis verbouwen

Je eigen huis verbouwen. Wat komt hier allemaal bij kijken? De aannemer, schilder, stukadoor, wellicht een elektricien? Maar wat verbouw je? Verander je het oude interieur? Is een wens een aanbouw? De indeling veranderen door bijvoorbeeld de keuken te verplaatsen? Het is eindelijk tijd voor een luxe master slaapkamer met en suite badkamer?
Een ding wat dit allemaal gemeen heeft, je interieur verandert. Hier moet je goed over na denken.

Huis verbouwen aannemer

Bij een huis verbouwen denk je al snel aan de mensen die je nodig hebt. Als eerste de beste aannemer. Klushanden heb je zeker nodig.
Vergeet dan niet wat er allemaal gedaan moet worden. Kan jij dit communiceren aan de aannemer? Zodat hij precies weet wat te doen?

Huis verbouwen, waar beginnen?

Waar begin je? Het slimste is, begin niet met die aannemer. Begin met de vraag; Hoe moet het eindresultaat eruit zien. Met een aannemer alleen is de verbouwing dan wel geregeld. Wanden zijn saai wit, lichtpunten en stopcontacten zitten ergens, al snel verkeerd. Klaar met je droominterieur? Nee, je zit er nog midden in!
Begin met een plan. Wat is het eindresultaat wat je wilt bereiken? Een sfeervolle en ruime woonkamer? Een luxe en suite aan de slaapkamer? De open droomkeuken? De eerste stap moet zijn: de interieurprofessional, de interieurontwerper om het eindresultaat op papier te zetten. Zo weet je waar je naar toe werkt.

Huis verbouwen ideeën

Het opstellen van een persoonlijke wensenlijst. Hoe moet het eindresultaat eruit zien. Welke kleuren wil je, welke meubels komen terug of koop je nieuw? Wat is de afwerking van de wanden, stuken en schilderen, behangen of betegelen? Waar moet het licht komen? Dit bespreken we allemaal voor een interieurontwerp. Ik beantwoord deze vragen door het maken van een interieurontwerp.
en wat erna? Ik spreek de taal van de verbouwing. De aannemer, projectmanager, schilder, ikzelf en vele anderen worden een team en zorgen voor jouw woonwensen.

Wat kost een huis verbouwen?

Dat verschilt natuurlijk met welke wensen je hebt. Een nieuwe vloer, wanden opnieuw geschilderd en een paar nieuwe meubelen kost natuurlijk minder dan een grote verbouwing.
Wat ik hierover kan zeggen als interieurontwerper? Na, eigenlijk met, een verbouwing wil je dingen veranderen aan het interieur. Je wilt een nieuwe vloer, nieuwe kleuren en een nieuwe sfeer. Bij dat verbouwingsbudget hoort ook een budget voor die nieuwe vloer en die nieuwe meubelen. Want je oude spullen bij de rest alles nieuw, dat is ook voor jouw gevoel geen match.
De kosten voor een interieurontwerp voor een verbouwing aan je eigen huis? We bespreken een offerte op maat, vanaf €975,-. Benieuwd wat hier allemaal in zit? Klik hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp