Interior designer & Color Specialist

Designed by elroy

Wat kan Elroy voor mij betekenen?

Leuk dat je even door wilt lezen. Je bent benieuwd hoe het werkt en wat ik voor je kan betekenen. Ik neem je graag mee in de opties die ik heb. Wil je iets meer van mijzelf weten, lees dan gerust de over mij pagina.

Nog een keer sparren

Net als op de beurs kunnen we nog een keer sparren over een aantal vragen die je hebt. Het werkt iets anders dan op de VtWonen beurs. Ik kom namelijk naar je toe en in een sparsessie van ongeveer 2 uur bespreken we al je vragen. Maar ik kijk natuurlijk ook rond en denk met je mee wat je nog meer kan doen. Na deze twee uur heb je allerlei tips gekregen om weer verder te kunnen met je eigen plannen. Een mooi voordeel, je hoeft niet mee te schrijven. Bij mij blijft het gesprek hangen en ik type kort uit wat we besproken hebben. Dan heb je alle aandacht erbij zodat we samen op de beste ideeën komen. Een sparsessie (of kleuradvies) kost 397,- incl btw en excl reiskosten.

Eigenlijk wil je gewoon een plan op papier

Een geheel plan voor een kamer of verdieping geheel uitgedacht en op papier gezet. We gaan ontwerpen. Ik kom voordat ik begin al jullie wensen bespreken en je krijgt nog wat huiswerk van mij. Hiermee kan ik aan de slag om een heel ontwerp te maken. Plattegronden, 3D indruk, een voorstel in welke meubels en materialen je kan gebruiken, een kleurplan en een verlichtingsplan. Zelfs ontwerpen voor maatwerk meubels, keukens en badkamers kan ik voor je maken. Dit alles zodat je interieur perfect bij elkaar past. Perfect als je gaat verbouwen, je huis nog gebouwd moet worden of als je gewoon een hele kamer of verdieping compleet aan gaat pakken.
We werken met een plan en een prijs op maat. Geen ruimte en wens is hetzelfde, zo ook het werk wat erbij hoort. Een simpel schetsontwerp begint bij 995,-.

En het realiseren van de plannen?

Ja, ook daar kan ik je bij helpen. Na het maken van een plan neem ik je graag mee shoppen naar de juiste meubels en materialen. Ik neem je mee naar showrooms waar je zelf niet snel komt. Samen maken we snel de juiste keuze in plaats van weekenden lang te twijfelen in verschillende woonwinkels.
Ook voor de benodigde werkzaamheden kan ik offertes voor je opvragen, dat doe ik graag bij mijn betrouwbare netwerk en daar heb ik landelijk wel connecties in.

Loop je dus nog met allerlei vragen? Of worden de plannen maken gewoon te veel voor je? Dan hoor ik graag van je.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp