Retail

Je bent open voor publiek. Je staan achter de collectie of behandelingen. Je aanbod is belangrijk, toch wil je jouw klanten ook ge-rust stellen wanneer ze bij je binnen stappen. Zit ik hier wel goed, waar kan ik dat product vinden. Een winkel die overvol staat lijkt te staan met spullen op scheve planken, of een salon of praktijk binnen lopen waar de verf van de muren af bladdert. Dit is nietiets wat je wilt uitstralen. Net als de collectie of je behandelingen heeft ook je pand een professionele uitstraling nodig.

Het interieur is waar je klanten naar kijken. Past het bij de stijl die je uitstraalt. Is deze uitstraling uniek, of lijkt jouw zaak op die van je buren. Is er ruimte voor ontvangst en dat je klanten niet op elkaar hoeven te staan. Past het interieur bij je doelgroep?Ko-men er juist stellen of families langs, of zijn ze vaker alleen? Is de layout logisch voor het personeel om zich door te bewegen, welke routing zal het beste zijn om de gehele zaak in de gaten te houden en hoe kunnen we de klant verleiden meer te kopen. Allerlei fac-toren om rekening mee te houden, zonder te denken aan welk stuk meubilair of welke wandafwerking je neemt.

Simpel updaten-scan

75,- vanaf
  • We lopen samen door je bedrijf, mondeling geef ik aan wat je kan doen om je zaak simpel up te daten. Denk aan het veranderen van de stoelen in het restaurant, nieuwe kleuren op de muur, is de signing duidelijk of het veranderen van decoratie. We bespreken dit mondeling en ik verwerk ons gesprek in een klein rapport. Deze simpele update is een kleine investering om up to date te blij-ven. Natuurlijk kan ik ook helpen met de uitvoering en het uitzoeken van de juiste producten.

Geheel iets nieuws

  • Je opent een nieuwe winkel of je verandert je gehele praktijk. De investering is groot en het hele geheel moet vanaf het begin klop-pen. De huisstijl en sfeer horen te groeien in dit pand, waar moet meubels komen en waar mag het personeel alleen komen. Dit begint met onderzoeken. Onderzoeken naar de sfeer die bij je huisstijl past. Hoe zijn de ruimtes het beste te gebruiken. Watheeft het personeel nodig. Wat ziet de klant wel en niet. Met dit onderzoek kan het ontwerp gemaakt worden.Met het ontwerp kan de uitvoering beginnen. Ik begeleid bij de stijl, materialen en het meubilair. Samen met mijn samenwerkings-partners, projectmanagers, signingspecialisten, schilders, meubelmakers etc. zorgen we dat jouw winkel, salon of praktijk wordt uit-gevoerd.