Wie ben ik?

“De gedachtegang en uitdaging om de perfecte balans te vinden tussen een zo creatief mogelijk interieur, een functioneel interieur en het implementeren van de stijl en wensen van iemand anders dan mijzelf is de reden naar mijn passie voor interieurontwerpen.”
-Elroy van Duijvenbode-

Hi, ik ben Elroy, interieurontwerper en gespecialiseerd in kleurgebruik en kleurbeleving.

Mijn passie ligt in het interieur. Waar ik als kleine jongen plattegrondjes van huizen zat te tekenen, was ik tijdens mijn tienerjaren bezig met het spel ‘de Sims’ om huizen in te richten. Er gaat geen dag voorbij dat ik met het interieur bezig ben. Waar ik ook binnenstap, ik kijk naar het interieur en of het optimale eruit is gehaald.

Ik vind dat een interieur niet alleen mooi moet zijn. Een interieur moet aansluiten aan jouw levensstijl. Dit bereik je niet door een paar mooie kleuren en leuke meubels. Dit valt te bereiken door de ruimte goed te ontwerpen. De juiste indeling te maken, een aantal gewaagde keuzes maken, het uitlichten van bepaalde hoeken of muren, de juiste verlichting en ook werken aan echo. Niet te vergeten dit alles, ook de kleuren, materialen en het soort meubilair, in balans te brengen.

Mijn passie en deze kennis heb ik vergroot met opleidingen aan het ‘Jan des Bouvrie College’, waar ik Cum Laude geslaagd ben, en het New York Institute of Art and Design.

Naast deze opleidingen heb ik een stage mogen genieten bij Kleurbelever Leo Faasen. De kleurkennis die ik heb opgedaan geeft mij een unieke kijk op kleurgebruik en de beleving van kleur in het interieur.

Niet kijkend naar modern of klassiek, kleur past overal. Dit alles kenmerkt mijn stijl, kleurrijk en gebalanceerd.

Ik ben Designed by Elroy. De gewaagde kijk op jouw interieur!

Vragen?

Iets niet duidelijk of wil je meer weten?

Neem direct contact met mij op