Hoe gaan we te werk:

2 uurs interieuradvies:
Ik kom graag bij je langs om je mondeling interieuradvies te geven. Tijdens deze 2 uur zullen we door middel van praten, vragen stellen en tips het juiste antwoord vinden. Dit is om kleine ideeen duidelijk te krijgen of in grote lijnen je interieur duidelijk te maken.
Ontwerp:
Ik kom graag bij je langs om kennis te maken. We moeten een klik hebben. We bespreken je wensen en eisen.
Ik vraag je een vragenlijst in te vullen en door middel van afbeeldingen je stijl duidelijk te maken, de welbekende moodboard. Zo kom ik erachter wat wel en niet bij je past. Ik ga aan de slag en onderzoek de juiste indeling en bijpassende stijl. Ik bespreek dit met jullie tussendoor met grove schetsen om te kijken of we op het juiste pad zitten. Ik maak het ontwerp af en presenteer het aan jullie.
Begeleidingspakket en samen shoppen:
Wanneer je ook begeleiding om het ontwerp realiteit te maken, bespreken we dit. Ik zal voor de werkzaamheden offertes bij de desbetreffende partijen aanvragen. Ook zal ik een selectie van winkels en showrooms maken om te bezoeken om de juiste meubels en materialen uit te zoeken. Om je hier naartoe mee te nemen. De eerste bespreking voordat de vaklieden beginnen en de begeleiding tijdens de werkzaamheden Het verzamelen en op de juiste plek neerzetten van de meubels, eventueel regelen van een grote schoonmaak van tevoren.