De interieuradviezen en ontwerpen zijn speciaal voor u op maat. Van kleine verandering in uw huidige interieur tot totale make over van uw woonomgeving.

Sneladvies

Hoe passen jouw meubels het beste in jouw huis? Of heb je zoveel inspiratie opgedaan dat je niet meer weet wat sfeervol gaat staan in jouw huis? Vragen over indeling, verlichting, muur-, vloer- of raambekleding? Je ontvangt praktische tips en tricks over hoe jij jouw interieur optimaal kunt benutten, wat sfeervol staat en hoe je dit kunt uitvoeren.

Stel al jouw interieurvragen tijdens een twee uur durende afspraak bij jouw thuis voor €150,-. Naderhand krijg je een verslag met wat we besproken hebben en eventuele schetsen toegestuurd.

Kleuradvies

Kleur beïnvloed hoe je een ruimte beleefd. Rood maakt een ruimte warm, blauw maakt een ruimte koud. Donkere kleuren laten een ruimte knus aanvoelen terwijl lichte kleuren een ruimte open laten aanvoelen. Kortom, het gebruik van passende kleuren is essentieel voor een sfeervol huis.

Een kleuradvies stopt niet bij de kleur van de wanden, het zijn ook de kleur van het meubilair, de vloer en de accessoires die meespelen. Tijdens een twee uur durende afspraak bij jouw thuis maak ik samen met jou een kleurpallet gebaseerd op jouw wensen. Voor €180,- krijgt u naast het kleurpallet ook een verslag wat we besproken hebben.

Interieurontwerp

Interieurontwerp op maat

 

Je hebt verbouwplannen of verhuisplannen. Daarbij heb je een houvast nodig. Ik word graag vroeg bij het proces betrokken en denk graag met je mee. De houvast in het project ben ikzelf en het persoonlijk voor jullie opgestelde ontwerp. Dit ontwerp bestaat altijd uit:

 

  • Een plattegrond met indelingsplan
  • Meubel- en materiaalvoorstellen
  • Een kleurplan

 

Dit is uit te breiden met:

  • 3D tekeningen voor visualisatie
  • Wandaanzichten
  • Licht- en elektraplannen
  • Meubelontwerp
  • Badkamer- en keukenontwerp

 

Het is belangrijk dat hetgeen wat ontworpen is ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Daarom neem ik naast het ontwerp ook de uitvoering uit handen. Het regelen van het meubilair en betrouwbare professionals zoals aannemers en elektromonteurs neem ik uit handen. Hierdoor blijven we binnen de gemaakte planning en binnen budget.

 

(Mocht je het ontwerp zelf wensen uit te voeren, dan is dit ook zeker geen probleem.)

Projectinrichting

Als bedrijf of horecagelegenheid wil je graag gezien worden. Hierdoor heb je goede branding opgezet met een website, visitekaartjes, een menukaart en een sterk logo. Klaar zal je nu denken.

Fout! Wanneer jouw klant bij je binnenloopt, dan verwacht deze dezelfde soort herkenning. Zeker bij een horecagelegenheid is de beleving een hoge eis bij jouw klant. Ik geef advies of maak een ontwerp om dit te bereiken. Maak je geen zorgen over het bestellen van meubilair, het inhuren van vakmensen of de tijdplanning. Geniet samen met jouw klant van een nieuw interieur.

Ik leer jouw graag kennen in een kennismakingsgesprek. Met de wensen en ideeën maak ik een offerte op maat.

Vragen?

Iets niet duidelijk of wil je meer weten?

Neem direct contact met mij op