De interieuradviezen en ontwerpen zijn speciaal voor u op maat. Van kleine verandering in uw huidige interieur tot totale make over van uw woonomgeving.

Sneladvies

Hoe passen jouw meubels het beste in jouw huis? Of heb je zoveel inspiratie opgedaan dat je niet meer weet wat sfeervol gaat staan in jouw huis? Vragen over indeling, verlichting, muur-, vloer- of raambekleding? Je ontvangt praktische tips en tricks over hoe jij jouw interieur optimaal kunt benutten, wat sfeervol staat en hoe je dit kunt uitvoeren.

Stel al jouw interieurvragen tijdens een twee uur durende afspraak bij jouw thuis voor €150,-. Naderhand krijg je een verslag met wat we besproken hebben en eventuele schetsen toegestuurd.

Kleuradvies

Kleur beïnvloed hoe je een ruimte beleefd. Rood maakt een ruimte warm, blauw maakt een ruimte koud. Donkere kleuren laten een ruimte knus aanvoelen terwijl lichte kleuren een ruimte open laten aanvoelen. Kortom, het gebruik van passende kleuren is essentieel voor een sfeervol huis.

Een kleuradvies stopt niet bij de kleur van de wanden, het zijn ook de kleur van het meubilair, de vloer en de accessoires die meespelen. Tijdens een twee uur durende afspraak bij jouw thuis maak ik samen met jou een kleurpallet gebaseerd op jouw wensen. Voor €180,- krijgt u naast het kleurpallet ook een verslag wat we besproken hebben.

Interieurontwerp

Van een restyling van woonkamer, een verbouwing naar een luxe keuken tot een totaalconcept. Bij een interieurontwerp komen al jouw wensen samen tot een sfeervol eindresultaat.

Tijdens één of meerdere gesprekken inventariseer ik al jouw wensen. Op basis hiervan maak ik een plan met een plattegrond en kleur-, materiaal-, en meubelvoorstellen. Dit is uit te breiden met elektra- en verlichtingsplannen, 3D-impressies, aanzichttekeningen en vloer- en wandplannen.

Als jij wilt, kan je met het plan zelf aan de slag. Ik kan echter ook de gehele uitvoering uit handen nemen. Bij dit totaalconcept hoef jij je geen zorgen te maken over het bestellen van meubilair, het inhuren van vakmensen of de tijdsplanning. Je hoeft alleen nog maar te genieten van jouw nieuwe interieur.

Ik leer jouw graag kennen in een kennismakingsgesprek. Met de wensen en ideeën maak ik een offerte op maat.

Projectinrichting

Als bedrijf of horecagelegenheid wil je graag gezien worden. Hierdoor heb je goede branding opgezet met een website, visitekaartjes, een menukaart en een sterk logo. Klaar zal je nu denken.

Fout! Wanneer jouw klant bij je binnenloopt, dan verwacht deze dezelfde soort herkenning. Zeker bij een horecagelegenheid is de beleving een hoge eis bij jouw klant. Ik geef advies of maak een ontwerp om dit te bereiken. Maak je geen zorgen over het bestellen van meubilair, het inhuren van vakmensen of de tijdplanning. Geniet samen met jouw klant van een nieuw interieur.

Ik leer jouw graag kennen in een kennismakingsgesprek. Met de wensen en ideeën maak ik een offerte op maat.

Vragen?

Iets niet duidelijk of wil je meer weten?

Neem direct contact met mij op