3 beslissingen voor een nieuwe keuken om beter over na te denken

Bij een nieuwe keuken komen veel veranderingen kijken. Wat verander je aan de opstelling? Welke kleur worden de kastjes? Welk materiaal wordt het werkblad? Welke apparaten ga je gebruiken? Naast deze voor de hand liggende keuzes zijn hier een aantal keuzes waar je niet zo snel bij stil staat. Deze relatief kleine keuzes kunnen op een langer termijn meer plezier geven.

Hardware

Hardware, de verzamelnaam voor handgrepen, kranen, stopcontacten en lampafwerking, is dan wel een klein detail. Dit kleine detail heeft al snel een grote impact. Een moderne keuken met klassieke handgrepen is natuurlijk geen gezicht. Naast stijlkeuze is kleurkeuze ook belangrijk. Ga bij een donkere keuken eens voor gouden handgrepen.
Donkerblauw keukenontwerp
Moderne keuken verlichting

Eilandverlichting

Het is zeker als ik zeg dat de keuze in hangende lampen tot in het oneindige is. Zo veel stijlen en afwerkingen om van te kiezen, de keuze voor een bijpassende hanglamp is zeker niet makkelijk. Neem extra tijd in de zoektocht en keuze voor de juiste hangende lamp of lampen boven het eiland.

De achterwand

De juiste achterwand voor de keuken is zeker extra denktijd waard. Wit schilderen doet geen één keuken goed. Ga jij voor kleur of tegels? Kies jij voor behang of trek je het werkblad door? Denk goed na over de keuze van de achterwand om zo veel mogelijk sfeer te krijgen.
Kitchen backdrop wallpapered
Geef meer aandacht aan deze punten zodat jouw nieuwe keuken goed bij elkaar past. Wil jij zeker weten dat de hele keuken bij elkaar past en bij de rest van je interieur? Met een interieurontwerp voor de keuken past alles bij elkaar en wordt jouw keuken ook functioneel! Laat dit hier aan mij over.

Wil jij meer lezen?

Weet jij al wat je met die kale achterwand van de keuken doet? Maak de juiste keuze door deze inspiratie voor kale wanden te lezen.

Download mijn E-book voor meer tips voor in en om de keuken en de rest van het interieur. Het zijn 25 Woonrisico's die het zeker waard zijn om te nemen!

Wie ben ik?

Designed by Elroy is de jonge en dynamische interieurontwerpstudio van interieurontwerper Elroy van Duijvenbode. Designed by Elroy is uniek in zijn kleurgebruik wat een eigen stijl voortbrengt.
Deze blog wordt gebruikt als persoonlijke uitlaat over wonen en uitleg van producten waar Designed by Elroy zich mee bezig houdt. Blogs worden met regelmaat geupload en zullen allerlei verschillende onderwerpen hebben. Voor vragen neemt u contact op via info@designedbyelroy.com of via facebook, twitter of instagram via @designedbyelroy
(Disclaimer: De meeste foto's zijn geen eigendom van Designed by Elroy. Foto's zijn gevonden via Google en Pinterest. Mocht er een foto bij zitten waar de eigenaar niet blij mee is, neem contact op, dan haal ik het er meteen van af.)
designed

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *